Коментари - Актьорът Арми Хамър проговори за пръв път след отправените към него обвинения в канибализъм | Лайф.dir.bg

Коментари - Актьорът Арми Хамър проговори за пръв път след отправените към него обвинения в канибализъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коварство, твоето име е Жена.

Сигурно е казал на някоя-Ще ти изям оназ работа и те хайде сега,бил канибал.

Не точно. Има документален филм - Хаус ъф Хамър, където показват текстови и войс ъобщения, доста извратено копеле е тоя, направо го тресе съчмата.

Този го беше обвинила една българка (ех, и ний сме дали нещо на света), защото й обещал да се ожени за нея щом зареже жена си. Ама той пък взел, че само се позабавлявал и й дал домана. Писал, че иска да й яде... котето. И после - изнасилване и канибализъм.

Не е писал тва, казвай цялата история като си тръгнала. Писал й е ,н че ще я върже на площада и ще я пусна да я еб...ат сички минаващи от там, по всички дупки, и така тя ще докаже , че го заслужава и му е лоялна. Още е писал, че ще я яде отвъни от вътре , органите й, ще и изяде сърцето , докато още е топло и пулсира, ще й отхапе парче от кожата и ще я накара да го сготви и да го нахрани с нея. Още я е хапал до кръв и я е накарал да си татуира по отпечатъците на зъбите , тоест я брандирал като негова собственост . и още доста подобни, невинни фетишчета.

кво реве и се прави на ощипан, тва че е немал топки да осъществи фантазиите в кратуната си и а го спипали овреме не, означава, че е нямало да свърши като Джефри Дамър, тия в тея среди всичките са с някакви отклонения и с това ги държат, като секта са в Холивуд