Актьорът от "Клюкарката" Ед Уестуик и неговата любима Ейми Джаксън се сгодиха.

В социалните мрежи двамата споделиха кадри от предложението му, което се е случило в Гщаад, Швейцария. На снимките се вижда как звездата, изиграл култовият Чък Бас в тийн сериала, е паднал на едно коляно, а зад него и бъдещата му годеница се открива планинска гледка. Публикацията им е описана с текст: "По дяволите, ДА", като включва емоджита с годежен пръстен.

Малко след това 36-годишният Уестуик публикува кадрите и на "стори", като написа: "Ударих джакпота". По-наблюдателни забелязаха, че в секцията за коментари е писала неговата колежка от сериала, Кели Ръдърфорд, която играеше мащехата на Чък, Лили. Иначе останалите реакции са в духа на "Клюкарката". Повечето гласят: "Забелязано: Чък Бас със своята Блеър, xoxo, Клюкарката", "Намерил е своята Блеър". Впрочем Блеър е екранната му половинка. В ролята й се превъплъщава Лейтън Мийстър.

Що се отнася до годеницата на Ед - двамата се запознали на пистата "Силвърстоун" в края на 2021 г. и оттогава са неразделни. Ейми също като него е в света на шоубизнеса, като се е снимала в няколко индийски филма. Преди да каже "Да" на Ед е била сгодена за хотелиера Джордж Панайоту, от когото има и син. Но малко след неговата поява на бял свят двойката се раздели.

А Ед неведнъж е казвал в интервюта за жената до себе си: "Нещата са прекрасни - тя е най-добрата ми приятелка."