Изумителен брой холивудски знаменитости решиха да се сгодят точно по това време на годината в рамките на последните две години. Господата заведоха своите изгори на романтични почивки по Коледа и има предложиха брак.

По Коледа стават чудеса. Джесика Бийл дълго време чакаше Джъстин Тимбърлейк да се престраши и да поиска ръката ѝ. И миналата зима той го направи.

След 5-годишна връзка и две деца, Матю Маконъхи реши да направи любимата си Камила своя законна съпруга като ѝ поиска ръката миналата Коледа, припомнят от tialoto.bg. Двойката отпразнува сватбата си на 9 юни 2012 г

Натали Портман и Бенджамин Мийпие се срещат на снимачната площадка на „Черният лебед“. Малко по-късно, след празниците през 2010 година актрисата и балетистът обявиха годежа си и се разбра, че чакат първото си дете.

След драматичния си развод с Райън Филип на Рийз Уидърспун не ѝ минаваше през ума да се омъжи отново. Но след по-малко от една година тя се запозна с холивудския агент Джим Тот и двамата се сгодиха по време на коледните празници 2010 година. Двойката сключи брак само три месеца по-късно на традиционна церемония в имението на Рийз.

Вижте още двойки, които се сгодиха по Коледа >>