След като миналата година натъжи милионите си почитателки по света с новината, че е обвързан, актьорът Крис Евънс със сигурност е разбил доста женски сърца, след като стана ясно, че вече се е оженил за приятелката си Алба Баптиста.

Двамата са си казали заветното "да" на интимна церемония в частно имение в Кейп Код, на която са присъствали една шепа хора.

От малкото информация, "изнесена" извън пределите на събитието, става ясно, че гостите са били помолени да подпишат декларация за конфиденциалност, за да не разкриват никакви детайли около събитието. Освен това телефоните им също са били прибрани, за да не изскочи случайно някой клип, или снимка на младоженците.

В списъка с гости, освен семействата и най-близките им приятели, присъствал и част от звездния екип на "Марвел" - Робърт Дауни-младши, Крис Хемсуърт и Джеръми Рънър. Споменават се още имената на Емили Блънт и Джон Кразински, Скарлет Йохансон, която е близка приятелка с Крис още от детските им години.

Въпреки че още през ноември миналата година медиите гръмнаха с новината, че 42-годишният Крис и 26-годишната Алба имат връзка, те я потвърдиха едва в началото на 2023 г. с кратко забавно видео, което публикуваха в социалните мрежи.

"Те са влюбени, а Крис никога не е бил по-щастлив. Семейството и приятелите му обожават Алба", сподели приятел на актьора малко преди двойката да потвърди любовта си.

Преди време пък самият той разказа в интервю, че много иска един ден да се ожени и да има семейство.

"Това определено е нещо, което ми се иска да ми се случи - да имам жена, деца, да създам семейство. Когато четеш историите на повечето от най-добрите артисти, независимо дали става дума за актьори, художници, писатели, почти всички казват, че не са горди толкова с творчеството, което са създали, а са горди с връзките си; със семействата, които имат, с любовта, която са открили и която са споделили. Това са най-важните неща. За мен е важна идеята за традицията и церемонията. Нямам търпение да ми се случи", разказва актьорът.