Добрите новини се надпреварват в живота на Крис Еванс - след като беше провъзгласен за най-сексапилния мъж на планетата от сп. "People", стана ясно и че има нова любов.

Embed from Getty Images

41-годишният актьор се среща с португалската актриса Алба Баптиста повече от година и е сериозно, докладват източници пред "People", добавяйки: "Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив.  Семейството и приятелите му, всички я обожават". Няма още официален коментар от пиарите на Баптиста и Евънс. 

25-годишната Баптиста участва във филма от тази година "Mrs.Harris Goes to Paris".

Тя говори пет езика и е дъщеря на инженер и преводачка. През 2018 г. тя извършва значителна хуманитарна дейност в сиропиталище в Камбоджа, като се фокусира върху образованието. Миналата година красавицата спечели наградата "Shooting Star" на филмовия фестивал в Берлин.

Embed from Getty Images

Тази седмица Еванс беше обявен за най-сексапилния жив мъж за 2022 г. В статията по темата Капитан Америка каза, че се чувства "много доволен" от живота в момента, че е фокусиран върху баланса между професионалния и личния живот и прекарва колкото се може повече време с любимите си хора.

Това е абсолютно нещото, което искам: съпруга, деца, семейство", добави Еванс.

Embed from Getty Images

"Когато четете за повечето от най-добрите творци, независимо дали са актьори, художници, писатели, повечето от тях признават, работата им не е това, с което най-много се гордеят, а със семействата, които са създали, любовта, която са намерили и е споделена. Тези неща са най-важните", категоричен е Крис.

С напредването на възрастта Еванс отчита, че е станал по-добър като романтичен партньор.

Преди това Евънс излизаше с актрисите Джени Слейт, Минка Кели и Джесика Бийл.