Уелският актьор Люк Еванс изглежда се е разделил с партньора си, арт директора Рафаел Олара, след продължила повече от година връзка, пише сп. "People".

Изданието съобщава, че 41-годишният Еванс наскоро е спрял да следва Олара в Инстаграм и е изтрил всички негови снимки от страницата си.

Представител на звездата не е отговорил на молбата на списанието за коментар.

Люк Еванс и Рафаел Олара се срещаха от лятото на 2019 г., но направиха връзката си публично достояние в социалната мрежа едва през февруари тази година. Тогава холивуската знаменитост публикува тяхно общо видео от пътуване до Хаваите.

Люк Евънс и Рафаел Олара

Снимка: Instagram

Двойката прекара първите месеци от карантината заедно във Флорида, след което предприе лятно пътешествие до Англия и Испания. Еванс и Олара бяхае и в Австралия, където актьорът снимаше предстоящата лимитирана поредица "Nine Perfect Strangers" за стрийминг платформата Hulu.

Миналия месец партньорите споделиха кадри от романтична разходка с коне, организирана по време на пребиваването им в Австралия.

Люк Еванс и Рафаел Олара, който междувременно се е завърнал в САЩ, където работи, са се появявали заедно пред публика само веднъж - през ноември миналата година на европейската премиера на анимацията "Замръзналото кралство 2".

Екранният Гастон разкри хомосексуалната си ориентация през 2002 г, припомня БТА. През 2014 г., когато плъзнаха слухове, че е романтично обвързан с испанския модел, актьорът заяви, че иска да запази личния си живот в тайна.

Люк Еванс е познат на зрителите с ролите си в "Сблъсъкът на титаните", филми от трилогията "Хобит", "Бързи и яростни 6", "Дракула: Неразказан", "Красавицата и Звярът".