Ал Пачино отхвърли въпросите за новото бебе, докато бе навън с 22-годишния си син Антон Джеймс.

Според "RadarOnline" 83-годишната звезда е бил изтощен в очакване на предстоящото раждане. Във видеоклип, получен от "Daily Mail", Пачино отказва да отговори на въпроса на фотограф за връзката с третата му жена - 29-годишната Нур Алфала, която в момента е бременна в осмия месец.

Опитвайки се да остане инкогнито с дълго яке и бейзболна шапка, филмовата звезда бе категоричен що се отнася за бъдещето му с Алфала.

"Сега съм със сина си, така че, ако нямате нищо против, наистина не бих желал да говоря за тези неща", отговори Пачино. Въпреки че избягва темата пред сина си, актьорът от "House of Gucci" даде да се разбере, че е "развълнуван" от бременността на жена си.

"Специално е. Винаги е било. Имам много деца", заяви преди време отново пред фотограф.

Коментарите по адрес на звездното семейство са противоречиви. Близък до актьорът отхвърли слуховете, че детето може да не е негово и че иска ДНК тест. Според източникът, Пачино няма как да е по-щастлив от новината.

Той и жена му все още не знаят пола на бъдещия си наследник. Двойката е заедно от 2022-а. За Алфала се знае, че Ал не е първият известен мъж, с когото е излизала. Преди да забременее от него, тя се срещаше с фронтмена на "Rolling Stones" Мик Джагър.

Пачино има още три деца от две жени.