Алек Болдуин и съпругата му Хилария станаха жертви на брутални подигравки в социалните мрежи, след като обявиха, че стартират риалити шоу, в което ще допуснат публиката да проследи отблизо живота им.

Новината за новото им семейно шоу идва в периода, в който той се подготвя да бъде съден за фаталната стрелба по време на снимките на филма "Ръжда".

Поредицата е представена като начин да се даде на феновете поглед върху "възходите и паденията" на двойката, докато отглеждат седемте си деца, най-голямото от които е само на 10 години.

Новината беше посрещната с много подигравки, най-широко разпространената от които е, че 66-годишният Алек се е съгласил с проекта, за да финансира правната си защита.

Снимки на Алек Болдуин и Хилария>>>

Не са малко и злостните стрели насочени към 40-годишната Хилария, като се припомни скандалът от 2020 г., когато стана ясно, че тя е фалшифицирала испанския си произход.

Шоуто е насрочено за премиера през 2025 г. по TLC и ще проследи двойката, докато те "отварят живота си за първи път и привличат всички, за да се присъединят към непрестанната любов, смях и драма", пише в прессъобщението.

Във видео, публикувано в акаунта на филмовата звезда, той и Хилария седят един до друг, докато тя казваше на зрителите, че имат голямо "съобщение" за споделяне.

След това Алек се пошегува, че някои фенове може да предполагат, че разкриват, че очакват друго дете, но добави: "Боже, не".

Двойката има общо 7 деца: Кармен, 10, Рафаел, осем, Леонардо, седем, Ромео, шест, Едуардо, три, Лусия, три, и Илария, 20 месеца.