Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри у нас, ще разкрие за пръв път в телевизионен ефир своята истина за развода със съпруга ѝ Даниел Петканов и през какво минава тя след развода. Това ще се случи в новия епизод на предаването "Търси се", който ще се илъчи тази неделя -29 май, от 12:30 ч. по bTV.

Двойката е една от най-обсъжданите в публичното пространство. Водещите Меги и Нели ще предразположат гостенката си да разкаже много съкровени преживявания и емоции. Тя ще сподели, че раздялата ѝ с Лудия репортер е била шок за нея: "Просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото Дани никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка".

Моделът ще разкаже и през какво е преминала след тази новина - гняв, разочарование и прошка. В шоуто ще се включи и синът на семейството - 3-годишният Габриел.

Вижте снимки на Алекс >>

"Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа", разказва бившата водеща на "Гласът зад кадър".

Много емоционално тя ще посрещне и видеото с нейния баща Милан, който за пръв път говори за дъщеря си и отношенията със съпруга ѝ. Той ще опише Алекс като най-позитивния човек, когото познава. Изричайки думите, че е до нея и винаги ще я подкрепя с бащината си обич, Алекс няма да скрие сълзите си.

Снимка: bTV

Другата изненада в епизода ще бъде братът на Богданска, чието име също е Милан. Тази година той е абитуриент, а сестра му ще бъде негова дама на бала. С откровено интервю ще се включи и най-добрата приятелка на моделката - Катя от Благоевград, която е била плътно до нея в най-тежките ѝ моменти.

Меги и Нели са подготвили и много изненади за Алекс, сред които среща с писателката Ваня Щерева и моделът Евелина Чоева. Какви предизвикателства ще получи тя от своите най-близки хора и каква е посоката на новия ѝ живот, ще разберете в новия епизод на "Търси се".