Алекс Богданска с истината за развода: Даниел ми каза, че е достигнал предела си и не може повече

Моделът ще бъде гост в предаването "Търси се", където ще разкрие повече за случилото се между нея и съпруга ѝ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отнесеш такъв хейт, само и само да те дават по ТЕЛЕВИЗОРА? Що за хора са това, да си развяват мръсните гащи? Мислех я за по-умна от оня дебил.

Всичко идва от спалнята и малката патка.......

Тази забрави че съпругът й я направи известна.Взе каквото искаше и го прати при майка му.Тъпачка!

Кой, кого?

До кога малоумници и разпоретини ще ги правим известни в Бг, няма да са оправим. ЗвИзди опорочени.

Щастието в семейството хора е като има хармония релакс .Когато има кариерни изисквания позьорство доказвания когато чашата прелива се получава изгаряне.В психологията е описано това понятие.И единият партньор преключва връзката защото се износва.

прИключва.

Поредно доказателство, че да се напъваш много да угодиш на жена не е оценено. Трябва да знае кой е мъжът и да не се надига много. Разводите са в пъти повече, ако жената се мисли за повече от мъжа си. И после идва възрастта, когато са готови да се кротнат с някой свестен наивник, ама са износени и не толкова привлекателни. В Библията пише: " Мъже обичайте жените си, жени покорявайте се на мъжете си като на Господа." И още: " Отвращение, стид и голям срам е когато жена владее над мъжа си."

какви неполезни изкопаеми в 21 век. Библията, като семеен алманах.....

Ех, носталгия.....по безвъзвратно отминалото време,когато се знаеше, че петел пее в къщата.....не знаех, че толкова дърти мъже киснат в нета

хОди се грЪмни

А на тези застаряващи дебели лелки НЕЛИ И МЕГИ вече никой не иска да им гостува, та се чудят вече коя отрепка да поканят! Ужас!

Както обикновено само жената е виновна... А той милият чиста водица. Сигурно не е знаел каква е преди да се бракуват. И като е толкова отворен и той защо не се е оженил за някое обикновено такова ама налита на манекенки или там каквато е тази.

Той не казва че тя е виновна, а просто че му е писнало и толкоз - кой от къде е.

Смятай колко се е замисляла за човека до себе си, ТРЯБВАЛО ДА ДОЙДЕ ДА Й КАЖЕ - виж ти. Егоистка, че и го ползва да се оправдае.

Играе театър за привличане на аудитория. Определено е много лоша актриса, действията и и са неморални. Не всичко в този живот е пари, парцали и пластична хирургия!

Всяка мърла на тази територия се мисли за известна! Скромността е добродетел!

Кво ми го веете този парцал като самарското знаме?....

Аве стига ве стига вече с тия ве! Аман, кафъ,инаф!

Дани не е можал да ебе денонощно тази нимфоманка, въпреки че не е бил сам а с баджанаци, и е казал, че е на предела си… сега уруспията има лист на чакащите…

Ех....6 месец все за този развод говорите и ти , и данКо. Може да е и поредният трик за последователи, от вас всичко може да се очаква. Вие и инстаграма на сина ви сте разделили финансово, което казва всичко.Проблема ви е , че ВСИЧКО не е еднакво за двамата.

Квартална разпоретина!

Аз нямам проблеми с пределите муци, вземам те с детето и ще сте щастливи с дедо.

Много интересно - как все така се получава, че само мъжете "стигат предела си", а жените продължават да влачат децата, работата и домакинството, ако ще рак да ги хване. Егати "силния" пол! Макар тук да ми намирисва, че под "предел" този индивид разбира смяна на ориентацията.

И двамата са противни комерсиани празни позьори , за разлика от големите истински звезди , които си пазят интимния живот , тези лигльовци гледаха да изкарат пари от показ на фалшивия си личен живот , даже се събираха и жениха по телевизията , после от бебето превърнаха в комерсиален продукт , да му търсят последователи в нета. Понеже не са добри в нищо, а връзката куха, просто медийно лензене , нещата стигнаха логичния бизнес край и сега пак медийно се развеждат , нищо чудно пак да се съберат , за да изкарат нещо от специалното събитие. Напълно празни и посредствени хора , търсещи известност, за кифлата най-правилно се изрази съселянката и СашкаВасева - изпозва думата разпореса. Язък детето , тази от тази от кифлене , шракане и лигавщини едва ли ще го удостои с особено внимание.

Да я прасна?

50лв духане, 100лв пълна.

Що ти требе да се правиш на гал гадост? Нито имаш нейната харизма,нито тялото и.Направила си се на фолкокифла

Алекс, и импланти в скулите ли си набутала. Спри се бре, момиче, съсипваш си лицето. Ще заприличаш на Мадона преди да навършиш 30. Правилно е постъпил Дани, е да малко егоцентрично и с ъс социопатска нотка "наказвам те, парцалесо ", ама ти си го знаеш от преди що за комплексарска стока е, още от както ти изхвърли куфара през балкона, след което те изнуди да те изплющи публично в ефир. Бръмчи си на воля, щом ти се бръмчи. Ама не се връзвай толкова на сейлсмените в естетичните клиники.

набутала е каквото, където може. силикон в гърдите, лицето и е силно прекроено, само дето не си е направила маймунски джуки. това и липсва още. българките имат същия вкус, като арабело-ромлянките и латионските.

Се курби с подрязани носове.Тази ще намери някой будала да я рани.

Тя сигурно е милионерка бе бате

Пак правят циркове за да са в новините! След няколко месеца ще пляснат с ръце. ще се прегърнат и ще потънат в блаженство....а журналята ще пишат в захлас за неповторимата по рода си драма!

Шавлив Водолей с един мъж не умира . Смука разни работи по самолети ... Бивш Сиганин и бивша к...ва нема .

Познавам двойката само от екрана, от едно шоу където пак беше драма някаква. Жената се е "пипнала" доста и не я познах. Разбрах, че е инфлуенсър и ако правилно разбирам значението на думата, се чудя откъде е толкова успешна и има толкова почитатели, последователи или както се казва там. Мъжът макар, че е "лудия" репортер ми се вижда по стъпил на земята. Все едно нека са щастливи както си го направят.

Единственото, което са създали до тук в живота си тия двамата е една кафява черта.

Александра е по-екстровертна, работи ѝ се, забавлява ѝ се. Даниел по-спокоен, айляк, обича домашния уют. Не върви за дълго време. Или единият насила да заприлича на другия и да води неговия живот, или да се срещнат някъде по-средата, или раздяла. Поздравления към двамата, че са се разделили като зрели хора и са в разбирателство за сина им.

Амъ.....каква зрелост, кви пет лева. Да изкараш на показ всичко зрелост ли да е

Колкото искаш такива. Нищоправещи, претенциозни, дори и хипергамията им е ръждава. Ма явно публиката е такава. Щом припознава себе си в такива същества, обречени на трагедия и безпътица, алал да им е.

Коя е тази. за пръв път я чувам? В тази връзка искам да ви разкажа историята на Пентка Проданова от Столипиново. Днес пенка навършва 17 години и родителите й са й предложили да я издържат докато учи медицина в София. Пенка не е съгласна защото е решила да става адвокат. Това е за Пенка от мен за днес. Нека помислим и за другите звезди на хоризонта!

Ъпдейт: Пенка е решила да става адвокат, защото ще влезе право без приемен изпит. Дядо й от село Калояново е приготвил едно стадо ягнета Пенка да завърши с отлична диплома. Обаче Пенка е на 17 годин и вече хормона удря, сърби та се не трае - не е мънки покс, защото тоя сърбеж вече месеци не отминава. Как Пенка ще реши проблема очаквайте утре под друга статия за някоя безизвестна чесалка.

Всъщност Пенка е на 17 години и вече не само е майка на две деца, но от скоро е и баба. Та пита се в задачата, кой в родата трябва да получава детски - тя, детето и (което я е дарило с внуче), майка и, баща и, или всички едновременно?

айде стига вече голем праз и от развода си иска да прави пари тъпа офца но си е готина

абе кой го интересуват личните драми на някакви набедени за вип-ове?

А на задна пробвахте ли, дълбоко гърло, тройки, четворки, ббс,... тогава да кажеш ох не мога, не издържам, а иначе остая ли се таква п....,че и майка, едиот!

BBC може да е пробвала само тази, данилечо ако беше пробвал, сега щеше да върви на криво.

Това моме за мен е клишето за кифла- комерсиална, нечетяща, елементарна, показна с простотията си. Това с носа и беше супер смешно. Момчето е средноинтелигентно и му е втръснало да и върви по свирката, след като секс мераците му са се наситили. Абе, пълно е в Бг с подобни неподбратени с нищо хора-наричам ги просто хлебарки. Не дават нищо на света, нищо духовна, само секс, задници, изкуствени джуки и какво ли още не

свободна ли е вече да я ръгнем ?

С пари става там, брадчед. С повечко. Не сили се ако нямаш.

погледни каква е КОНГЕРИЦА.. оня ден я видех у КУФЛАНДО в младост.. вървеше и се правеше че говори по телефона, а междувременно се оглеждаше дали някой я гледа ... НАПРАВО Я ПОДМИНАХ как подминавам КЕСЕЛОТО ЗЕЛЕ на масата... Тя видимо се обиди(понеже съм готино момче)

явно сте си лика прилика. Тя се праи, че говори по телефона и се оглежда за зрители, ти се праиш, че заобикаляш киселото зеле , ама я оглеждаш ,докато се кокошиниш с цел тя те огледа. Я спъхнете малко перушината и двамата, па се взаимоогледайте открито, та после да си начешате взаимно...егото да не помислиш , че си въобразявм нещо друго -:)

Идиоти

причината за тия разводи, е че нашето поколение е меркантилно, незряло и иска всичко без усилия и веднага. Е така не става. Едно време хората са живеели по квартири в една стая цяло семейство, но са търпели мизерията и са работили. Сега при първата по-сериозна трудност развод. Също така много хора имат нереална преценка за себе си. Мислят си, че са велики и другия не им е на нивото. Гледат чалга клиповете и искат да са терикати и богаташи. Това е при жените разпространено. Да не говорим, че при повечето бракове има редовни изневери. Особено, ако жената е симпатична За възпитание на деца да не говорим. Връчват им таблета или телефона и чао. Изобщо, прости хора, прости неща правят.

Разводът се случва, защото някои хора имат смелост да спрат да живеят, както не им се живее. Сигурно една на 50 двойки наитсина не могат един без друг. ДСругите търпят в името на разни неща. Много сте патетични и доста досадни.

Нещо като егоизъм ли?

това, че не можеш да търпиш някой се вижда, след 2-3 месеца съжителство. що се жените тогава? който не мисли навреме, така става.

Тази дълбокомислена житейска мъдрост от баба ти ли си я чул?

Абе артисти - фейсбук артисти. Обаче всеки сайт си има запазени такива звезди, когато не се покаже Зеленски сепочва с Алекс , Тротинетка Лозанова. Азис. В другите сайтове са Златки И Благойчовци в трети са Лили Иванова . Абе има си процедурки за да кликат хората

Да напиша и аз за моя развод: след като си стиснахме ръцете в съда, подписвайки споразумението, отидохме да го полеем в ресторант. На съседна маса случайно двама мои колега обядваха. На другия ден не повярваха, че сме се развели. Толкова добре сме изглеждали отстрани двамата с детенцето (тогава на 6 години), което си играеше сред нас. Така правят разумните хора, животът си продължава след нормална раздяла.

Не при всички е така. Болката понякога е прерязвяща, а разделите се протакват с години заради съдебни дела, жилището, нагаждане към реалността. Имали сте късмет. Аз съм в дупка вече трети месец. Утре ми е първо посещение на терапевт.

Не е само до късмет, а основно до зрялост, интелигентност и уважение - към себе си, към другия и към общите ви деца, и история.

Това е отличния вариант. В повечето случаи ,единият от партньорите получава повече от колкото дава. По успешния партньор си търси нещо, което няма да го кара да се мисли че се е прекарал. А веднъж решиш ли че си се прекарал.... започват скандалите да безкрай.

Обикновено този, който е решил, че се е прекарал е пречка делото да се реши със споразумение. Остава му низкото удоволствие да унижи другия като му изкара всичките лайняни гащи в съса - било лично осрани или прецакания ги намазал с лайна ... Такива ни приемат, ни предават.

Значи, къде била истината аз да живея с мойто муци вече 39 години, не съм достигнал още предела си. Отде ги зубри това поколение тия "научни заключения", понятие нямам, в клуба на пенсиите ние си говорим за чакалъци...

Или какво е яла днес Алекс, или оная актриса от Борат, забравих й името. Или пък Зеленски какво ял. Ей аман

Боратовица и тая са яли бяло сладко. За вселенски не се знае още.

Абе моме убава, знаеш ли нацията колко я интересува какво ти казал някой си Даниел...??? Айде аман от битовизми на измислени герои в таз държава!

Безсмислено е да се популялизират лица, които с оглед на дейността им е напълно в реда на нещата да са непопулярни. От друга страна това дразни хората и води до безсмислена злоба към тях. Дразнещо е да те гледат от екрана, от медиите в интернет и откъде ли не някакви хора, които всъщност те заливат постоянно с личния си живот - женят се, раждат, развеждат се, правят си нпкакви корекции, ама не просто досадно, дразнещо е. Това е толкова брутален и тъп информационен поток, че единствената защитна реакция на хората е да пустосват лицата на тази интифада срещу нормалната човешка психика...

Човека си е достигнал предела, а ти като искаш още - ходи се шибай на магистралата.

Пример как най-обикновено момиче стана големата моделка с правилното духане където трябва

стана през гаджето и Даниел. Раздухваха, лак се снимала с танцуващия италиански милионер.

Даниел е разбрал, че си крайно проста и повърхностна, мислеща само за пари. Той човека откъде да знае, че е използван за донор просто. Мъжете за това се ползват няма какво да се лъжем. На жените не им пука

Да обобщим, Алекс е нимфоманка и се плющи където и с когото и падне, но вече не е евтина, разбра си цената и че може да изкарва пари от това и започна да се продава скъпо, докато Дани е един келеш и няма как да и задоволи кавото и да е.

Колко сърцераздирателно. Някаква куха "моделка" говорела за развода си, та и всички били ги обсъждали. Кои всички бе дир? Кои са тия всички? На никой не му дреме за тия и така трябва да бъде. Само те имат проблеми, само те имат деца. Обикновени проститутки ми ги разнасяте по студията.

Значи шаврантията е свободна ... супер :)