Макар декември да приближава с пълна сила, от ден на ден времето става все по-топло и не е никак изключено тази аномалия да има нещо общо с 12 конкретни звезди, но не онези, блестящи на нощното небе, а тези, красящи лицето на Земята. Вероятно точно те са оказали влияние върху температурите навън, благодарение на горещата фотосесия, която съвсем наскоро заснеха за благотворителния календар BeHuman(e) 2021, издаден от партниращите си фондации "Сингъл Степ" и "Шаро - подай лапа на изоставените".

Дузина от популярните имена у нас се съгласиха да участват в този проект, събличайки се пред фотографския обектив на Коко Кръстев, не само за да подкрепят благородните каузи на двете организации, целящи да насърчат доброто у хората, но и да докажат на почитателите си, че под дрехите и етикетите всички сме напълно еднакви - просто човешки същества.

Вижте снимки >>

Едно от имената, съгласило се да се покаже съпричастността си към проекта, присъединявайки се към него, е това на Александра Петканова. Съпругата на Лудия репортер от малкия екран за пореден път разкри огнения си сексапил, без никакви предразсъдъци и задръжки. Тя позира чисто гола, седнала с кръстосани крака върху едно от стъпалата на двойна дървена стълба, подпирайки едната си ръка върху коляно и полагайки другата върху очарователно черно куче с името Дарк.

Подобен е кадърът и на друга родна хубавица, която притежава умението да разтапя и най-закоравелите мъжките сърца само с един-единствен поглед на сините си очи, а именно Диляна Попова. Подобно на Алекс, снимката ѝ съблазнява, разкривайки на зрителя голяма част от завидната ѝ фигура. Компания ѝ прави Мики - очарователното четириного, което брюнетката държи в скута си.

За хубавата инициатива плътта си разголи и Николета Лозанова, застанала на колене, а в краката ѝ стои Виго - поредното прекрасно животно, намерило съвсем наскоро своя нов дом и стопани, благодарение на фондация "Шаро".

Известните дами, сред които откриваме още Койна Русева, Люси Дяковска и певицата Прея, не бяха сами в начинанието си, тъй като към тяй присъединиха и шестима мъже, които подобно на своите колежките дават гласност на доброто дело, посредством собствената си слава. Господата, осмелили се да застанат пред фотоапарата са Иво Аръков, Азис, Ваня Джаферович, Папи Ханс и Краси Георгиев, като до всеки от тях стои куче.

Диляна Попова

Снимка: Официален профил в Instagram / Коко Кръстев / Фондации "Сингъл Степ" и "Шаро"