Александра Петканова отбеляза навлизането си в деветия месец от бременността със стилен кадър.

Вижте кадъра >>

Моделът се е снимала само по дънки с кръстосани пред гърдите ръце. Кадърът е умишлено състарен, а тя е съсредоточила поглед право в обектива. Към кадъра Алекс е написала на английски: "Здравей, 9-и месец..."

Александра обяви, че е бременна в началото на август и оттогава семейството не спира да публикува снимки, на които личи прогреса на бременността ѝ. През септември семейство Петканови обявиха по забавен и интересен начин пола на бебето. Двойката публикува видео в социалните мрежи, в което позира пред приятна аранжировка от розови и сини балони, и надписи на английски "момиче" и "момче". В клипа Алекс държеше голям черен балон. Дани спука балона, а от него излизоха цветни конфети в синьо, с което семейството показа, че ще се увеличи с още един член - момче.

В края на миналата година Александра се озова в къщата на VIP Brother в компанията на бившия си, с когото преди това се разделиха след бурен секс скандал. В рамките на формата те успяха да изгладят отношенията си и в края на октомври дори вдигнаха сватба в къщата. Зрителите на риалитито смятаха, че това е театър, на който двамата са се съгласили заради пари. След излизането си от къщата обаче двойката заживя заедно като истинско семейство и новината, че са в очакване на първото си дете не закъсня.