Рождените дни са сред онези прекрасни поводи, предоставящи на човек възможността да се събере със своите най-близки хора, организирайки шумно тържество, с което да отбележи отминаването на поредната година в живота си по подобаващ и паметен начин.

Работата обаче е там, че откакто коронавирусът се появи на хоризонта, водейки със себе си редица ограничителни мерки, социална дистанция и изолация, както и още един куп техни "приятели", празниците вече не са онова, което някога бяха. Но това съвсем не означава, че те се отменят.

Ето защо, въпреки всички неудобства, които Covid-19 продължава да сервира на човечеството вече почти една година, Александра Петканова все пак вдигна наздравица за своята 27-а годишнина, макар и по модерния за ситуацията начин - без голямо тържество в луксозно заведение, а в пределите на заснежения двор на къщата си с чаша шампанско в ръка.

Вижте снимки >>

Преди часове съпругата на Лудия репортер от малкия екран публикува като 24-часови истории в своя личен Инстаграм профил няколко кратки видео клипа, с които показа на последователите как напук на тежките времена посреща рождения си ден с добро настроение и широка усмивка, отваряйки бутилка марково пенливо вино.

Освен това тя разкри, че е получила не една, а две торти, изглеждащи като истински произведения на изкуството. Единият десерт е изработен като букет цветя в любимия оранжев цвят на модела, а другият - като ретро телефон с шайба.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

Въпреки множеството пожелания, които тя получи, това на половинката ѝ направи най-силно впечатление.

"Два различни светогледа, две различни души. С малко компромиси, ни чакат нови висини. Честит рожден ден, Александра! Обичам те много!", гласи трогателното му послание, придружено от два техни кадъра, на които по лицата им ясно се чете щастие.

"Обичам те", отговори му тя в коментарите.

С тези откровения един към друг те показаха, че са успели да преодолеят проблемите в личен план, за които споделиха в началото на тази година, когато журналистът упрекна любимата си, че е купила апартамент в София на нейно име, а тя на свой ред го обвини, че вече не полага достатъчно грижи за външния си вид, който от известно време насам е занемарил. Впоследствие стана ясно, че Алекс все пак ще вземе жилището, оказало се ябълката на раздора в брачния ѝ живот, но на името на сина им Габриел. А след спора им, превърнал се в публично достояние, за да върне добрата си форма, Даниел поднови тренировките си във фитнес залата.