В началото на април, когато излизането навън се считаше за истински лукс и най-голямото разнообразие за хората, прекарващи дните си предимно у дома, бе да отскочат до магазина, екипирани с маски през целия път до там, Алекс Богданска-Петканова реши да избяга от еднообразието като превърне дома си в моден подиум.

Снимките, които тогава качи в официалната си Инстаграм страница, спокойно можеха да се мерят с рекламните кампании на големите брандове за бельо като"Victoria's Secrets", например. И това е така, защото на кадрите, предизвикали възторг у почитателите ѝ, половинката на Лудия репортер, както е познат у нас Даниел, изглежда досущ като един от прочутите Ангели на популярната по цял свят марка.

Вижте снимки >>

Фотографиите са дело на партньора ѝ, а хубавицата позира пред обектива по съблазнително бяло бельо с множество черни мотиви и ленти, разкриващо страхотната ѝ фигура и разпалващо въображението на господата.

Само преди часове бившата тв водеща публикува галерия от още две непоказвани изображения от същата серия, които предизвикаха не по-малко интерес от предшествениците си сред последователите ѝ в социалната мрежа. Към момента публикацията ѝ е събрала почти 30 хил. харесвания, а бройката единствено расте, при това с всяка изминала минута.

"Предварително се извинявам, че качвам снимки от тази поредица, но наистина ми е една от любимите фотосесии", гласят думите ѝ.

Евгения Джаферович не остана безразлична към кадрите и написа на Алекс, че няма за какво да се извинява.

"Извинявам се аз, че се зазяпвам. Сещаш ли се онази сцена от "Маската" как му пада ченето? Точно така сме всички тук!", допълни съпругата на Ваня, а написаното от нея бе подкрепено от редица хора, поставили сърца и влюбени емоджита в коментарите, наред с комплименти за начина, по който изглежда Петканова.

Наскоро Алекс разкри как поддържа фигурата си. Тя често отскача до фитнес залата, където под строгия поглед на бившия участник в риалити предаването "Фермата" - Сами Хоссни, се отдава на интензивни тренировки. По този начин тя не качва нито един излишен килограм през 2-месечната карантина, която лиши много хора от обичайната им дневна активност.