Пенсионираният спортист сподели подкрепата си за певицата - и за бившата си годеница - след сватбата ѝ с Бен Афлек.

"С Дженифър, вижте, това беше добър опит", каза бившият играч в петъчния епизод на "Who"s Talking to Chris Wallace?", когато беше попитан за сватбата ѝ с актьора след раздялата им през 2021 г.

"Пожелавам на нея и на децата, които са умни, красиви и прекрасни - пожелавам им всичко най-добро."

Родригес започна да се среща с певицата от "Let's Get Loud" през 2017 г., като две години по-късно ѝ предложи брак. Докато двойката планираше сватбата си, те неочаквано се разделиха през март 2021 г.

Снимка: Getty Images
i

Впоследствие Лопес продължава връзката си с Афлек, с когото е сгодена през 2002 г.

Носителят на "Оскар" отново предложи брак през април, а Лопес разказа за важния момент в тогавашния си бюлетин.

"В събота вечер, докато бях на любимото си място на земята (във ваната), той ми предложи", написа авторката на песни. "Бях буквално без думи и той каза: "Това "да" ли е?" Аз отговорих "ДА, разбира се, че е ДА".

През юли тя и колегата ѝ от "Gigli" се ожениха в Лас Вегас. Втората им сватба през следващия месец се състоя в Джорджия и на нея присъстваха членове на семейството и приятели.

Що се отнася до Родригес, в момента той е свободен, след като се раздели с модела Катрин Паджет през септември. Бившият играч е говорил откровено за миналото си с Лопес, като през юли заяви, че "не съжалява" за романса им.

Родригес обясни: "Тя е най-талантливото човешко същество, с което някога съм бил. Най-усърдният работник. И мисля, че тя е най-великият... изпълнител в света днес, който е жив".