Александра Сърчаджиева написа емоционален пост в деня, в който се навършиха 2 години от смъртта на "нейното момче" - актьора Иван Ласкин.

"Две години, мило мое момче❤❤❤ И болката е все така смразяваща, а липсата ти - ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата !!! Толкова много те обичам, Иване!!! Толкова мнооооооооооогоооооооо!!! Ужасно боли..... боли неистово от липсата ти!!!! Прегръщам те, мило мое момче... там, някъде, сред поляна от светулки", написа във Фейсбук съкрушената актриса и тв водеща.

Неотдавна тя сподели пред предаването на dir.bg "Матине": "Моята болка и мъка не е минала, тя няма и да мине. Но това е моят път и моята съдба и аз ще си премина през тези неща. Животът е някакви уроци и шамари непрекъснато. За мен тук е Адът, ние сме тук, за да се мъчим и научаваме неща и докато не ги научим може би ни връщат. Може би тази мисъл е моето спасение да премина по-леко през това. Понякога изглеждам безсмислено щастлива, ама нищо. Няма как - човек трябва да върви с усмивка... Животът ми дава шамар след шамар, но сигурно ми е приготвил нещо много, много яко".