Актьорът и певец Александър Сано призна пред списание Love style, че никога не са се разделяли със съпругата си Нели Атанасова, напук на честите публикации, че двамата ще се развеждат.

Вижте снимки на Нели и Александър >>

"Случвало се е само заради работен ангажимент. Но иначе не за седмица, не за ден, а и за секунда не сме били разделени с Нели. Тези писания не ни интересуват. Важното е, че всичко между нас е наред. На 28 май направихме десет години, откакто сме заедно. Аз съм все така влюбен в жена ми, чувствата ми по никакъв начин не са намалели. Дори бих казал, че са се засилили. Нели е жената, която най-много съм обичал в живота си", доверява Сано.

Актьорът споделя още, че настоява за още едно дете, но определя като "Божа работа" кога ще се случи.

Дъщеря му Ава вече направи своя дебют в киното във филма "Денят на бащата", който излиза през септември. В него тя играе негово дете. "Справи се изключително добре. Определено ѝ се занимава с кино. Хвърлих ѝ пъпа в Кралската академия по изкуствата в Лондон, така че най-вероятно по-нататък ще се занимава с някое изкуство", казва още Сано.

Той издава че е впечатлен от Димитър Бербатов като актьор. Двамата имат общи сцени във филма "Революция X". Футболистът отишъл на снимките абсолютно подготвен. "Беше си отделил време да помисли върху своя образ и всичко се случи изключително бързо. С много приятни впечатления съм от работата с него и искам да го поздравя. Митко, както и всички големи звезди, които съм срещал в живота си, са супернормални и земни", споделя Александър.