„Двама се запознахме на служебно ангажиментче, водихме заключителен кръг на едно реалити предаване. Режисьорът на предаването се пошегува и каза, че за да ни се получат нещата по-добре, трябва да прекарваме повече време заедно и ние малко прекалихме с това нещо”, спомни си той пред Мариян Станков-Мон Дьо.

Вижте снимки на Сано и Нели >>

Той разказа още как са поддържали пламъка, докато е бил в чужбина: „Аз бях заминал за Лондон за една седмица и в тази една седмица ние пишехме по 700 SMS-a. Когато се прибрах, й отидох на гости и повече не си тръгнах. След няколко месеца чакахме дете.”

Сано не скри обожанието си към Нели, което е изтъквал нееднократно: Жена ми е богиня, тя не е човек, тя наистина е богиня, не си спомням да сме се карали в последно време.”

Актьорът говори и за професионалните си ангажименти и отношението към него в работата: „На територията на България съм от скъпоплатените актьори. Почти не ми се е случвало за последните 4 години някой да се опита да ме ангажира за нещо и дори да не спомене тази част. Това е правилното и така трябва да бъде.”

Сано добави шеговито: "Бидейки с арменски корени, аз имам специално отношение към парите и се радвам на специално отношение на парите към мен. Уважавай парите, за да те уважават и те.”

Александър и Нели са заедно от 2008 г., като узакониха връзката си през 2014 г. на плажна сватбена церемония. Двамата имат дъщеря Ава, която е на 7 години.