Инфлуенсърът Александра Богданска сбъдна една от мечтите си, а именно да се сдобие със собствено жилище. Според мълвата моделката заплатила за него половин милион лева. Тя се нанесе в новия си апартамен малко преди Коледа, като във видео в YouTube показа резултата от мащабния ремонт, който му е направила.

Преобразяването на просторния мезонет й отнело няколко месеца, но пък резултатът си заслужавал, казва самата тя. На първия етаж са разположени кухнята и холът, а на втория са двете спални.

В клипа Богданска посочва, че е работила с фирма за интериорен дизайн, като е участвала дейно във вземането на всяко решение. Същото отношение вложила и в комуникацията с майсторите, които реализирали идеите й, както и в избора на материалите. Твърди се, че цялото удоволствие й струвало около 300 000 лева.

Освен че има ново жилище, стана ясно и че с днешна дата Богданска вече не е сама. В края на миналата година тя даде интервю на свой колега-влогър, в което признава, че има мъж до себе си. Разбира се, не каза нито дума за него и засега е мистерия кой е човекът.

Според не малко коментари в социалните мрежи това може да е и бившият й съпруг Даниел Петканов, познат още и като "Лудият репортер". Припомняме, че миналата година двамата бяха заедно със сина си на ваканция в Тайланд. Сега Алекс и Дани отново се оказаха в компанията си, като отпътуваха за Америка по работа. И макар че се стараят да не се показват заедно и не качват общи снимки, мнозина вече сериозно подозират дали отново не са се събрали.