Алиша Силвърстоун показва на света колко много я е грижа за правата на животните, като позира гола за новата кампания на PETA.

"Никога, никога не се разголвам по телевизията, във филми, в нищо, никога! Но го направих за PETA, защото това е важно за мен", казва 46-годишната актриса, която беше много желана красавица в близкото минало. 

"Количеството ресурси, вода, храна, петрол за транспорт, количеството енергия, което отива в производството на кожа, е изключително. Земята не може да се справи", призовава тя.

Известна новаторската си работа за защита на животните, новата реклама на организацията "Бодлива" представя актрисата в пустиня, обута само с каубойски ботуши в поле с кактуси.

"Носете веган. Купете си кожа от кактус, гъба или ябълка!". 

От години звездата от "Clueless", която стана веган през 1999 г., използва своята платформа, за да говори за правата на животните. Докато рекламата използва хумор с избора на думи, изражението на Силвърстоун показва колко сериозна е тя, тъй като тя гледа право в камерата, докато прикрива интимните си части.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от PETA (@peta)

"Мечтата ми е да вкарам тези вегански, щадящи земята материали в ръцете на известни дизайнери", продължава тя във видеото, което показва кадри зад кулисите от нейните снимки. "Предпочитам да ходя гола, отколкото да нося кожа от животни", повтаря известния слоган на PETA родената в Сан Франциско звезда, облечена в красива роба преди снимките.

От PETA казват, че ще стартират новата си рекламна кампания със Силвърстоун на билборд на "Таймс Скуеър" преди Новогодишния бал.