Ако има комбинация между двама млади артисти, за която сме си мечтали, то тази се класира на първо място.

И двамата крият в гласовете си цели емоционални вселени, и двамата са татуирали някои от песните си в личните класации на много хора по света и у нас, и двамата са модерни, неспокойни и търсещи като автори и артисти в музиката.

ALMA и Кристиан Костов се запознават в бекстейджа на X Factor, където той е финалист от отбора на Саня Армутлиева. Когато ALMA ненадейно се появява на музикалната сцена с "Perfect", Крис започва безрезервно да я подкрепя. Споделят определен вкус към музиката, имат подобна чувствителност към думите, мелодиите, визуалното изкуство и света изобщо - перфектна формула за истинско приятелство. Въпрос на време беше то да се превъплъти в общ музикален проект.

"So High" се ражда по време на творчески лагер за писане на песни в Атина, Гърция, на който ALMA е поканена от супер звездата Claydee и неговия лейбъл Down2Earth. Там тя се среща за първи път с музикалния продуцент Alex Parker. Двамата създават парчето съвместно с други двама талантливи автори - Ted Economou и Tim North. Идеята Кристиан да влезе в песента се появява ненадейно, докато няколко месеца по-късно, той и ALMA пишат заедно музика в студиата на "Вирджиния Рекърдс". За Крис това е любов от първо слушане. Резултатът е вълшебен дует, който излиза и с официално видео днес, 17 май.

"So High" е песен за двойствеността на опияняващата любов, от която обаче имаш нужда да се отдалечиш, за контраста между това да знаеш какво е най-добро за теб, но все още отчаяно да желаеш това опиянение", споделя ALMA.

Видеоклипът на "So High" e реализиран от едни от най-добрите креативни приятели на ALMA и Кристиан - тандемът Евгени Гочев и Еда Кадирова (The Trackers). Евгени и Еда не крият, че точно ALMA и Крис са любимите им артисти, от чиято музика черпят вдъхновение за необикновените си идеи във видеото на "So High". Създават великолепна картина, магична и хипнотизираща визия, достойна за световен ефир.