Амал и Джордж Клуни присъстваха на кралско събитие във вторник вечерта.

Вижте снимки >>

Двойката присъства на вечеря в Бъкингамския дворец, на която домакин бе принц Чарлз. Събитието бе организирано от благотворителната фондация "Prince's Trust".

Амал бе изключително елегантна в бяла рокля без презрамки, като единият ръкав бе бял и падаше свободно по дясната ръка на адвоката по човешки права, а другият бе златист, покриващ плътно лявата ѝ ръка.

Тоалетът бе дело на модния бранд Jean-Louis Scherrer от couture колекцията му през далечната 2007 г. Тя съчета тоалета ссъс златист клъч, който държеше в ръката със свободния бял ръкав, като че ли за контраст.

Двойката разговаря свободно с принц Чарлз по време на събитието, като през това време се посмяха. На вечерята присъстваха и Бенедикт Къмбърбач, Люк Еванс, Тамсин Егъртън, Джош Харнет и  др.

Благотворителната организация "Prince's Trust" работи в подкрепа на младите хора в няколко държави, сред които Австралия, Барбадос, Канада, Гърция, Индия, Малта и Пакистан.

Това не е първото кралско събитие, на което звездното семейство Клуни присъства. Амал и Джордж са близки приятели с Меган и принц Хари и миналата година присъстваха на сватбата им.