Амал и Джордж Клуни планират да си кажат повторно "да", съобщава американското издание "Radar".

Според източници на медията, носителят на "Оскар" планира "пищно празненство в Италия, което да се състои до края на годината". "На събитието освен близкият кръг на семейството, ще присъстват Синди Крауфорд, Брад Пит и Джулия Робъртс. Джордж иска голямо парти", допълват още запознатите.

Двамата ще отпразнуват отново любовта си. По-рано тази година се заговори, че Амал се опитвала да "контролира" Джордж, поради факта, че бил "незрял", пише пък "National Enquirer". "Те имаха тежки моменти в продължение на месеци", довери един от запознатите пред изданието. "Но сега са по-влюбени дори от първия път, в който се ожениха", казва.

Преди да стане семеен на Клуни му се носеше славата на "плейбой". Но през 2014 г., когато среща Амал, която родом е от Ливан, това се променя. Мегазвездата от самото начало знаеше, че адвокатката по правата на човека е единствената жена за него.

Вижте снимки на Амал и Джордж Клуни >>>

"Доста бързо разбрах, че искам да прекарам остатъка от живота си с нея", каза той пред "CBS" през 2015 г. Тогава разказа и как й е предложил: "Буквално й го подхвърлих предложението... стоях в продължение на 28 минути на едно коляно, докато чуя отговор, след което й казах, че е хубаво да каже нещо, иначе няма да мога да се изправя повече."

И така до днес Клуни е категоричен, че жена му е променила света му. "Тя промени цялостно мирогледа ми за света. Преди не бях често оптимист, но откакто съм с нея всичко е прекрасно", призна той пред изданието.