Коментари - Амал и Джордж Клуни планират да си кажат повторно "да" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джордж Клуни е Джордж Глупи! "НАЙ-Желаният ерген" се превърна в най големия чехъл на една зъбата арабка и се държи като неин паж, егати паданието..!

Много клакна и атрактивна жена е Амал Алмудин

Аз не я намирам за красива, дори се съмнявам, че е със сменен пол, прилича на травестит. А относно поредното женитба - хора без работа, които търсят внимание. Чуда се тя кога работи ?! Адвокатите , които са успешни, не се мотят по червени килими.

Изключително впечатляваща и магнетична жена... без да е кукленски красива, с изпилен нос, нацупени надути джуки и напомпано виме. От нея лъха на интелект, маниери, вкус, аристократичност, изисканост и нежност... Клуни, чака, чака... но си заслужаваше... що пък да се ожени за нея много пъти!

Малко червени килими. Малко гримец. Малко поза. И готово. Вече си имате идоли. Клуни като ЦРУ лице в Холивуд бесня години наред и накрая се сети, че трябва да си вземе не някоя ултра красавица а да изпълни нечия момичешка мечта. Тва е ситуацията. Принцовете и принцесите, които сънувате и боготворите са най-обикновени оперативни работници на една дълбоко покварена и софистицирана машинка.

Писна ми от тая двамата инфантили. Много харесвах Джордж Клуни, но и той се превърна в чехльо. Ден през ден дивотии за тия двамата. Нищо съществено.

Ами нека си празнуват . Може и пет пъти да си кажат да.

Видяли са, че на никой не му пука и искат внимание за втори път

явно са забравили, че са женени.