Джордж Клуни е едно от най-популярните и разпознаваеми имена в света, чиято кариера е изпълнена с редица успехи, при това не само пред, но и зад камера. Той е актьор, режисьор и сценарист. И въпреки че се гордее с повечето от проектите, в които е взел участие, подобно на много свои колеги, допуснали грешки в подбора на заглавията в своята филмография, има и такива, от които го е срам. Наскоро прекрасната му съпруга Амал разкри коя е лентата, караща го да изпитва позор, уточнявайки, че тя е абсолютно забранена в дома им.

Преди няколко дни двамата присъстваха на премиерата на "The Tender Bar" - най-новата продукция, режисирана от Клуни, главната роля в която е поверена в ръцете на Бен Афлек. Семейството пристъпи хванато под ръка на червения килим, застелен под ярките светлини на прожекторите за събитието, състояло се в "DGA Theater Complex" в Лос Анджелис. За специалната вечер брюнетката се бе спряла на нежна черна рокля със сребристи мотиви, допълнена от ефектни сандали на висок ток, чифт висящи обеци и малка дамска чанта-клъч, докато мъжът ѝ бе облечен с елегантен костюм, ризата към който бе решил да остави с разкопчана яка, предпочитайки да не слага вратовръзка и папийонка.

Вижте снимки от премиерата >>

Естествено, като една от най-любимите двойки на Америка, появата им предизвика огромно вълнение сред присъстващите, а малко след като спряха да позират пред обективите на фотографите, се насочиха към журналистите от различни медии, нетърпеливо чакащи да им зададат своите въпроси. Така от "Variety" попитаха холивудската знаменитост дали ще се появи в новия филм от вселената на DC - "Светкавицата", тъй като историята за супергероя, движещ се със свръх скорост, е свързана с тази на Батман.

Джордж се превъплъти в образа на Брус Уейн през 1997 г. в "Батман и Робин", тогава обаче нито зрителите, нито критиката остана очарована от изпълнението му. Сега стана ясно обаче, че самият той също не смята, че се е представил на ниво.

"Когато човек унищожи франчайз по начина, по който го сторих аз, хората обикновено извръщат очи, гледайки в друга посока, когато на хоризонта се появи сходен проект, като "Светкавицата", каза Клуни, а след това половинката му взе думата, за да отбележи, че той дори не ѝ позволява да гледа лентата вкъщи. "Просто искам жена ми да запази уважението си към мен", шеговито обясни актьорът, уточнявайки, че според него провалът му в пресъздаването на персонажа вероятно е основната причина да поканят отново Бен Афлек в "Светкавицата", вместо него.

Амал изтъкна, че макар филмът да попада в списъка със забранените заглавия в дома им, все пак някой ден наследниците им - близнаците Ела и Александър, вероятно ще искат да го гледат.

"Лошо е, ако 4-годишнотото ти дете дойде при теб и ти заяви: "Това не струва". Мисля, че ще бъде много болезнено", смята Джордж.

Това обаче не е първият път, в който той коментира играта си в конкретната роля, в миналото пред "Hollywood Reporter" открито каза, че тя не е била никак добра.

"Този провал ми показа, че трябва наново да се науча как да работя, давайки всичко от себе си, защото се чувствам отговорен за катастрофалната критика, отправена към лентата", изтъкна навремето Клуни.