Носителката на "Оскар" Ан Хатауей сподели през какво е трябвала да мине, за да се изгради като име в шоубизнеса.

В интервю за списание V тя разказа за старта си през далечната 2000 г.

"Преди две десетилетия беше нормално да ни карат да се целуваме напред-назад с други актьори, за да проверят дали има химия между нас", започна разказа си Ан. "Спомням си, че бях на кастинг и продуцентите ми заявиха, че са уредили около 10 момчета, с които трябва да се целуна. Беше ужасно. За разлика от тях, аз не бях изобщо развълнувана."

Хатауей обясни, че в началото, когато е била съвсем в разцвета на кариерата си, й е било изключително трудно да се справи с тази задача. "Преструваш се и продължаваш напред", коментира тя. По нейни думи тази практика не е била с цел надмощие или друго. "Просто времената бяха различни."

Години по-късно, когато вече Ан можела да си позволи да избира в кой филм да участва и дори да продуцира, тя сподели, че е променила леко "правилата".

Вижте снимки на Ан Хатауей >>

В лентата "Идеята за теб", която е последният проект на звездата, разказа, че на кастинга е помолила актьорите вместо да се целуват, да изпеят песен, която според тях героите "биха харесали". "Във филма мъжът трябва да накара главната героиня да затанцува, това е и целта на цялото упражнение", обясни Ан.

Трейлърът на предстоящия филм, създаден по бестселъра на Робин Лий, излезе миналия месец и бързо се превърна в тема за разговор, информира изданието Page Six.