Напоследък каквото и да направи Андреа, било то съзнателно или не, лесно успява да се озове в медийното пространство. През последните месеци певицата предизвика серия от заглавия в пресата заради бурните си отношения с Кубрат Пулев. Преди няколко месеца двамата отново се събраха, но решението им явно се оказа грешка, тъй като скоро след това те пак се разделиха.

Вижте снимки >>

Впоследствие блондинката превърна повторния край на връзката си със спортиста в истинска драматична сага и ден след ден публикуваше в социалната мрежа подробности около случилото се. Тя не само обвини Кобрата в системни изневери, но също така качи снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Пулев и мистериозна жена, за която изпълнителката твърди, че е любовницата му.

По-късно дори пусна своя снимка, на която е с подута и насинена устна, но преди да стане ясно дали нараняването е истинско или е просто провокация от нейна страна, изображението беше свалено.

Сега нови нейни фотографии привлякоха всеобщото внимание и накараха почитателите на певицата да се запитат дали тя е добре. На снимките Андреа акцентира върху грима си, направен от Кирил Чалъков, но последователите ѝ в социалната мрежа забелязаха, че на вдигнатата ѝ лява ръка има голям белег, виждащ се въпреки гривната, която стои върху него. Освен това върху китката ѝ има лепенка, навеждаща на мисълта, че вероятно е имала абокат и е лежала в болница.

"Няма значение колко пъти си бил повален на земята. Важно е след това да се изправиш обратно на крака", гласи посланието към нейното селфи.

Потребителите на платформата изписаха множество коментари, в които питат какво ѝ има на ръката ѝ, както и дали е добре, но отговор така и не последва.

За сметка на това обаче, същия ден блондинката качи редица кратки клипове като истории в своя Инстаграм, показващи как се вози на задната седалка на лек автомобил. Типично в неин стил, на кадрите тя демонстрира провокативно поведение, разкривайки на зрителите дълбокото си деколте. Във видеата тя носи същия бледорозов сатенен топ с тънки презрамки и дантела, който много наподобява нощница.