Някога американският писател Хенри Джеймс, който е автор на 20 романа, 112 разказа и 12 пиеси, е казал, че за него двете най-красиви думи в езика са "летен следобед". Предвид факта, че е ноември, което означава, че безгрижните и горещи слънчеви дни, прекарани край морските вълни, вече са зад гърба ни - то просто няма как да не се съгласим с него.

Еуфорията и горещите емоции, съпровождащи жаркия сезон, със сигурност липсват на немалко хора, които не могат да намерят утеха дори и в задаващите се на хоризонта коледни празници, за които търговските центрове и моловете у нас отсега се стягат. Ето защо, борейки се с тъгата по неусетно отминалото лято, много от потребителите на социалните мрежи отправиха поглед назад към него, публикувайки снимки, запечатали щастливите им мигове през топлите месеци.

Вижте снимки >>

Тези на Андреа обаче продължиха повече от обичайното, тъй като певицата доскоро бе в Египет, откъдето допреди седмици споделяше приказни кадри. Сега, след като се върна обратно в България, блондинката навярно изпитва носталгия по времето, прекарано в Африка, а доказателство за това са новите изображения, които тя качи в своята Инстаграм страница.

Наскоро в профила ѝ се появиха серия от фотографии, показващи различни моменти от нейната почивка. На една част от тях последователите ѝ я как се гмурка под повърхността на Червено море, облечена в яркозелен водолазен костюм.

"Всяко предизвикателство в живота, ме съблазнява. Обожавам приключенията и това, че успях да се науча да се гмуркам и да разбера какво чувстват всички водолази там долу, на метри от живота, с който сме свикнали. Там е тихо и спокойно, сякаш времето е спряло! Няма ги клюките, няма ги жълтите медии, интригите и всички неща, от които на човек му е писнало да се сблъсква и да приема за нормални! Водата винаги е била моя страст! Още от малка, под вода се чувствах най-добре. А сега, когато за пръв път успях да се гмурна на 20 метра дълбочина, разбрах, че природата е не само велика сила, но ти дава от своето величие, дава ти от свободата да бъдеш когото си поискаш", гласят думите, съпровождащи публикацията ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram

Бившата половинка на Кубрат Пулев зарадва още своите почитатели с кадри, на които събира тен по силно изрязан цял червен бански на палубата на круизния кораб, отвел я в прекрасния курорт Хургада, както и такива, разкриващи как плува по гръб в кристално сините води на естествения басейн.

Но изпълнителката на "Егоист" не спря дотук и "превъртя лентата" още по-назад. Преди часове тя качи в акаунта си снимки и от тазгодишните си ваканции в Турция и Доминиканската република.