Провокациите определено са в кръвта на Андреа, която очевидно е от онзи тип хора, изпитващи затруднение да стоят "мирно и кротко" задълго. На всеки няколко дни певицата намира начин да привлече към себе си вниманието на потребителите в социалната мрежа, при това по всевъзможни начини. Преди броени часове тя го стори с нов предизвикателен кадър, на който обаче, учудващо, сама наложи цензура.

Вижте кадъра >>

За да изрази носталгията си към екзотичната Доминиканска република, която посети в началото на февруари заедно със словенския моден фотограф Тибор Голоб, блондинката реши да качи в Инстраграм акаунта си кадър, заснет от престоя ѝ там. На него тя без притеснение позира пред обектива, облечена с впито по тялото ѝ черно боди с изрязана кройка и тънки презрамки, което обаче изобщо не прикрива гърдите ѝ.

Но въпреки проявената дързост, впоследствие тя все пак е предпочела да скрие от зрителите определени части с помощта на черна лента с бял надпис, гласящ: "Censored". На изображението, събрало хиляди харесвания от последователите ѝ, тя е завършила скандалната си визия с чифт сандали на висок ток, чийто каишки са обсипани с блестящи камъни.

Преди седмица тя сподели подобна снимка, но в по-близък план.

"И приказките, и песните, и мечтите са все за това - да те измъкнат от истината, за да разбереш, че си човек." Из "Косачи", гласеше посланието на публикацията ѝ тогава.

Два дни по-рано, надявайки се да повдигне духа на своите фенове, Андреа реши да ги изненада с нова песен.

"Никога не съм си мислила, че това ще се случи! Че ще живеем по този начин, и че ще дойдат такива времена! Силно се надявам, че всичко ще се оправи и че ни очаква хубаво бъдеще! Изолацията и това, че седим вкъщи е може би най-правилното решение! Естествено е да ни липсва нормалния начин на живот. И на мен ми липсва, затова реших да ви зарадвам с една нова песен, която готвех дълго време! Музиката винаги е сплотявала и обединявала хората! Обичам Ви и знам, че Господ е с нас!", написа тя тогава, споделяйки част от сингъла.