Макар и да на личи много по температурите навън, ноември вече се задава на хоризонта. Съвсем скоро топлите дни ще останат в миналото, превръщайки се в далечен спомен... Настоящите градуси обаче не са способни да задоволят напълно истинските любители на лятото, търсещи горещи усещания. Поради тази причина, въпреки продължаващата с пълна сила коронавирус пандемия, част от тях смело се впуснаха в търсене на жаркия сезон по различни точки на планетата, отдавайки се на множество приключения.

Така например в момента Андреа се намира в един от най-прекрасните курорти на Африка - Хургада, откъдето публикува снимки по изрязани бански костюми, припичайки се под слънчевите лъчи. Преди няколко дни бившата половинка на Кубрат Пулев публикува в своята лична Инстаграм страница фотография, на която позира с гръб към фотографския обектив, седнала на ръба на кей, срещу огромния круизен кораб, завел я в популярния туристически център, разположен на брега на Червено море.

Вижте снимки >>

Някога, много преди да се превърне в истински модерен рай за хората от близо и далеч, градът, познат днес още и с името Сакала, е бил малко рибарско селце. Сега обаче, благодарение на над 20-километровата си чиста плажна ивица и рифове, нещата стоят по съвсем различен начин.

Селището, намиращо се на 500 км югоизточно от столицата Кайро, се дели на две части - стара и нова, а всяка от тях е способна напълно да омагьоса своите посетители. Едната разполага с впечатляващи автентични пазари, безброй магазини за сувенири и ресторанти с удивителна атмосфера, докато в другата се редят съвременни жилищни постройки и хотели, които могат да послужат за нагледен пример за лукса на 21 век.

Това обаче далеч не е всичко, защото в южната част на Хургада се издига легендарният дворец "Хиляда и една нощ", където всяка вечер се играят представления, пресъздаващи живота по времето на фараоните.

Под формата на 24-часови истории в социалната мрежа изпълнителката на "Егоист" сподели няколко кратки видеа от палубата на кораба, разкриващи гледка към един от старите морски фарове на крайбрежието. Освен това блондинката качи клипове, на които се вижда, че се е отдала на най-разпространеното развлечение в курорта, а именно гмуркането. Тя безстрашно се потапя в кристалните води, любувайки се на красивия свят под тяхната повърхност.

На един от последните кадри, с които зарадва своите почитатели, тя се намира в магазин за ръчно тъкани килими. На него певицата е облечена в къс бял тоалет с дълги ръкави, чиито копчета, намиращи се в предната част, са разкопчани чак до талията ѝ, а под своеобразното деколте се подава дантелено бюстие.