Обикновено си мислим, че тези, които са станали известни, са се стремили към това от ранна детска възраст. Едва ли, когато Джордж Клуни е дошъл на този свят е подозирал, че ще стане актьор или Джеф Безос винаги е искал да бъде бизнесмен. Всъщност много от известните личности са имали детски мечти, които са се различавали значително от това, което са станали. Днес ще ви покажем детските мечти на известните.

Анджелина Джоли

През 2011 г. холивудската звезда Анджелина Джоли разкрива, че като е била дете, е искала да стане погребален агент. В интервю тя споделя, че мечтата ѝ е породена от разочарованието от начина, по който е било организирано погребението на дядо ѝ.

Embed from Getty Images

Брад Пит

Бившият съпруг на Анджелина Джоли - Брад Пит е имал ранни амбиции да стане архитект, за което свидетелства приносът му към "Design e2" - телевизионната поредица на PBS за устойчива архитектура.

Дженифър Лорънс

В интервю за CNN през 2013 г. актрисата от "Игрите на глада" споделя пред Пиърс Морган, че като дете е планирала да стане лекар. Очевидно не е продължила по този кариерен път.

Embed from Getty Images

Кендъл Дженър

Като малка четвъртата сестра в рода Дженър-Кардашиян си мечтаела да стане ветеринар. В интервю за "Harper's Bazaar" през 2016 г. тя разкрива и желанието си да бъде ездачка.

Embed from Getty Images

Джордж Клуни

Подобно на милиони момчета в САЩ, малкият Джордж Клуни мечтае да стане бейзболист. Сигурно е имал шанс, тъй като дори се е пробвал в отбора на "Синсинати Редс".

Embed from Getty Images

Дензъл Уошингтън

Като малък многократно награждаваният актьор Дензъл Уошингтън се е надявал да стане журналист. През 1977 г. той получава бакалавърска степен по драматургия и журналистика в университета Фордъм.

Embed from Getty Images

Уил Феръл

В началото актьорът Уил Ферел е искал да стане спортен водещ. Той учи спортна журналистика в  Южнокалифорнийския университет.

Embed from Getty Images

Рийз Уидърспун

Звездата смята, че ако не е била актриса, е щяла да бъде детски хирург. През 2017 г. тя заяви пред списание WSJ, че според нея щяла да бъде страхотен хирург.

Embed from Getty Images

Джеймс Ърл Джоунс

Джеймс Ърл Джоунс, който озвучава Дарт Вейдър в поредицата "Междузвездни войни" е мечтал да бъде истински лекар. Той е бил студент по медицина в Мичиганския университет, но скоро открива, че да бъде лекар не е неговото призвание.

Embed from Getty Images

Майли Сайръс

Когато е била дете, Майли Сайръс се надява да стане сватбен агент. Очевидно тя винаги е била купонджийка.

Embed from Getty Images

Кери Уошингтън

През 2013 г. актрисата Кери Уошингтън споделя пред Джими Кимъл, че детската ѝ мечта е била да стане треньор на китове и да участва в шоуто "Шаму" с косатка в "Морски свят".

Embed from Getty Images

Матю Макконъхи

Актьорът и продуцент Матю Макконъхи отрано е мечтал да стане адвокат. Докато завърши колежа обаче, той осъзнава, че вече не се интересува от това.

Embed from Getty Images

Джеф Безос

Според статия от 2001 г. в The Guardian шестгодишният Безос е искал да стане археолог.

Embed from Getty Images

Джулия Робъртс

Ако не беше станала световноизвестна актриса, звездата от "Хубава жена" Джулия Робъртс може би щеше да стане учителка.

Embed from Getty Images

Меган Фокс

Актрисата и модел Меган Фокс веднъж сподели пред MTV, че като дете е искала да стане археолог, като дори е имала планове да отиде на няколко разкопки.

Embed from Getty Images