Мис България 2009 - Антония Петрова Батинкова показа в клипче в своя Инстаграм профил как 7-месечният ѝ син вече сам изкачва стълбите, пълзи и се изправя.

Вижте снимки >>

"Вече се качваме сами по стълби и се изправяме постоянно с лекота! И това е от сутрин до вечер, нон стоп! Само на 7 месеца! Най-активното и будно момче си имаме! Перпето мобиле - The Best Batinkov!", пише Антония Петрова.

Малкият Благовест е истинско щастие за семейство Батинкови. Те водят малкия си наследник навсякъде с тях и той явно бърза да проходи, за да може още по-дейно да се включва в семейните излети и разходки.

От други снимки в профила на миската става ясно, че бебокът много обича и кучета, дори ги преследва и иска да ги хваща за опашките. Най-хубавото е, че навсякъде Благовест е усмихнат, щастлив и любопитен, което със сигурност е голяма радост за Антония и Ивайло Батинкови.

Антония роди първородния си син тази година, навръх именния си ден. Тогава тя сподели щастливата новина във Фейсбук. Със съпруга ѝ Ивайло се ожениха на 17 юни 2018 г. в Гърция и наскоро отпразнуваха първата година от началото на брачния си живот.