Антония Петрова се появи неузнаваема във фотосесия на топ фотографката Велислава Каймаканова. Кадрите са направени преди дни и са в типичния висок стил на майсторката на обектива, разкривайки непозната страна от визията на "Мис България 2009".

Черно поло, дънков аутфит, опушен грим и разрошена прическа са част от творческите решения, които показват Антония в изцяло нова светлина.

Прави впечатление, че фотосесията е различна, откровена и емоционална. Кадрите са монохромни и разкриват една непозната за публиката Антония. Самата Велислава е известна с това, че обича да работи само със светлина и категорично отказва да променя лицата, които снима с компютърни програми.

В годините пред обектива й са заставали много известни личности, а фотографката винаги е успявала да улови мигове, които претворява в силно въздействащи снимки. Любопитна подробност е, че Велислава хвана апарата за първи път от доста години, тъй като в последно време тя се занимава предимно с интериорен дизайн.

Снимка: Велислава Каймаканова

Антония Петрова, която в последните години е щастливо омъжена и предпочита пред медиите да бъде мама или Г-жа Батинкова, в тази фотосесия показва себе си извън имиджа на съпруга и майка, акцентирайки на една различна индивидуалност.

Снимка: Велислава Каймаканова

Успява да "намигне" с леко бунтарски и небрежен аутфит, с който не сме свикнали да я виждаме, но който подчертава характера й и провокира.

Снимка: Велислава Каймаканова