"Арън Тейлър-Джонсън ли е следващият Джеймс Бонд?", е въпросът, който често може да бъде видян в онлайн пространството.

Повод за него стана "официалното предложение", което продуцентите на филмите за Агент 007 отправили към Арън, пишат британските медии.

33-годишният актьор все още не е приел ролята, но ако го направи, той ще стане седмият мъж, изиграл култовия британски таен агент от старта на франчайза през 1962 г. "Той е получил желаната роля и е въпрос на време да я приеме, ако пожелае, разбира се", твърди близък до Тейлър-Джонсън.

Самият Арън неведнъж е споделял в интервюта, че за него е комплимент да бъде сравняван с героя или когато хората му казват, че очакват именно той да е следващият агент Бонд. "Намирам за очарователно и прекрасно, че хората ме виждат в тази роля."

Твърди се, че Арън вече е направил екранни тестове за ролята пред част от екипа. Любопитен факт обаче е, че според проучване на изданието Daily Mail към момента Идрис Елба е избор номер едно на публиката да бъде новият агент 007, въпреки че е на 51. 

Иначе от известно време името на Арън се спряга за образа на Бонд наред с други претенденти като Том Харди, Хенри Кавил и неотдавнашния носител на "Оскар" Килиън Мърфи. Според нагласите в кино сферата на този етап "води" именно Арън.

Извън актьорската професия личният му живот също предизвиква голям обществен интерес поради голямата възрастова разлика между него и съпругата му. През юни 2012 г. той потвърди връзката си с режисьорката Саманта. Връзката им открай време предизвиква противоречия, тъй като двойката се запознава на снимачната площадка на филма Nowhere Boy през 2009 г., който Сам режисира. Тогава Арън е на 19, а тя на 42 години.

По-рано тя разказа в интервю, че се е влюбила в младия актьор от пръв поглед и настоя, че нищо не се е случило до приключването на филма. "Успях да се въздържа наистина почти до края на филма. Тогава дори не бяхме заедно. Може би чувствата са били налице, но не са били проявени."

Саманта и Арън

Снимка: Getty Images