Актьорът Арън Тейлър-Джонсън е големият фаворит на продуцентите да наследи Даниел Крейг като емблематичния агент 007.

Откакто Даниел Крейг се отказа от ролята на Джеймс Бонд след пет филма и направи своя финален образ в лентата "Няма време за умиране" през 2021 г., не спират да се носят слухове за това коя звезда ще го замени.

Според човек от екипа именно 33-годишният Арън бил на финалната права да стане новият агент 007, който най-вероятно ще е под режисурата на Кристофър Нолан. Тази година той влезе в историята с лентата си "Опенхаймер", постигайки рекордни приходи за военен филм. Нолан вече водел преговори с продуцентите за това как вижда развитието на франчайза и ако се договори с тях, е готов да се включи в реализацията на следващата лента.

Кристофър Нолан също бил в преговори да режисира новия филм за Джеймс Бонд

Снимка: АР/БТА

Мнозина обаче не виждат зелена светлина за Арън като Джеймс Бонд, ако в действителност Кристофър Нолан застане на режисьорския стол, въпреки че двамата са работили по общ проект. Причината е, че той е известен с тенденцията си да работи с едни и същи актьори, като най-вероятно може да настоява Джеймс Бонд да бъде Том Харди, когото е снимал във филмите "Черният рицар: Възраждане" и "Генезис".