Бившата приятелка на R&B изпълнителя Ne-Yo (Ни-Йо) е била задържана по обвинение в жестокост към деца, след като се твърди, че е помогнала на сина си да се сбие с друго дете на автобусната спирка, информира изданието "Radar".

Майката на потърпевшото дете твърди, че бившата на Ни-Йо "умишлено извършила действието". По нейни думи камери записали как сина му нападнал съученика си, а майка му му помагала. Освен това свидетели са видели как тя "рита и души момчето, преди да го напръска в лицето с лютив спрей." След като органите на реда били уведомени, бившата на певеца и синът ѝ са избягали от мястото на инцидента. За бившата приятелка на Ни-Йо не се знае много, освен че е инфлуенсър и името й е Сада Дженеа. След инцидентът майката на пострадалото момче разказа пред изданието, че синът й е продължил да получава вербални заплахи в социалните мрежи. Тя твърди, че детето на Ни-Йо е заплашило да "убие сина й".

Вижте снимки на Ne-Yo >>>

"Той също така е отправял заплахи, че ще нахлуе в дома ми и ще навреди на цялото ни семейство", казва тя. По нейни думи това е третата кавга, която имат двете деца, като "и трите пъти синът на Ни-Йо е призовавал сина ми да се бият. Последните два пъти той го е нападнал без предупреждение. Веднъж в училище и веднъж на автобусната спирка".

През март тази година бившата на артиста бе арестувана. Данните от затвора, получени за "Radar", показват, че е била задържана по обвинения в жестокост към деца и побой. Два дни след това е освободена срещу гаранция от 31 хиляди долара. В своя защита майката разказа пред изданието: "Синът ми бе тормозен в училището си. Аз се включих, само за да му помогна и да го защитя, както би направила всяка майка. Като гражданин, който спазва законите, съм напълно решена да сътруднича на правните органи и да предоставя цялата необходима информация, за да се осигури честно и справедливо решение."

Тя и Ни-Йо са в разгара на съдебна война за попечителството над двете им малолетни деца, а двамата никога не са били заедно официално. Месеци след ареста Шафър Смит, както е истинското име на изпълнителят, подаде молба за установяване на бащинство и за определяне на издръжка. 

View this post on Instagram

A post shared by SadeJenea (@itsbigsade)