Мъж, обвинен, че е убил на бащата на певицата Ники Минаж, като го е блъснал с автомобил, беше арестуван в Ню Йорк, съобщиха световните информационни агенции.

Чарлз Полевич е обвинен, че е напуснал мястото на произшествието, като е предизвикал смърт и е фалшифицирал доказателства. Той е слязъл от колата си и е попитал бащата на изпълнителката дали е добре, но не е повикал помощ, вместо това е напуснал мястото.

Полевич отрича да е виновен. Той е освободен под гаранция от 250 000 долара, предава БТА.

В петък вечер миналата седмица Робърт Мараж се е разхождал край пътя в Миниола, Лонг айлънд, когато е бил ударен от преминаващ лек автомобил.  Минаж е бил откаран в болница, където е констатирана смъртта му.

Снимка: Getty Images

Тридесет и осем годишната рапърка Ники Минаж, истинското име на която е Оника Таня Мараж, е родена в Тринидад и Тобаго. Бъдещата звезда е израснала в Куинс, Ню Йорк, недалече от мястото, където е бил блъснат баща ѝ.

Певицата изненада феновете си през септември 2019 г., когато оповести, че ще се оттегли от музикалната сцена, за да се посвети на семейството си. Впоследствие Ники Минаж продължи да работи.