Ариана Гранде и Итън Слейтър сложиха "стоп" на връзката си, а причината - Слейтър все още уточнява подробностите около развода си.

Изпълнителката на много символичната песен в случая "Break Up With Your Boyfriend 'cause I'm Bored", e дала "пространство" на Итън, за да "уреди нещата" със съпругата си Лили Джей - т.е. развода и попечителството над 11-месечния им син, съобщава TMZ. Изданието пише още, че в резултат на това Гранде не се е виждала от седмици с актьора.

Припомняме, че по-рано този месец Слейтър подаде молба за развод със съпругата си, с която живее от близо четири години. Според TMZ двамата са поддържали ежедневен контакт единствено заради детето. Слейтър, който озвучава анимацията "Спондж Боб", отчаяно искал да е близо до момченцето.

"Page Six" пък информира, че бракът на звездната двойка зад кулисите бил коренно различен и всъщност са били неофициално разделени от два месеца. Вътрешен източник споделя пред изданието, че за Джей приоритет било единствено детето им. "Тя с право е разстроена, защото бракът ѝ се разпадна, но Ариана и Итън не са направили нищо лошо".

Снимка: Getty Images

Междувременно се съобщава, че бившият на Гранде, 27-годишният Гомес излизал по срещи "от месеци".