Итън Слейтър, за когото медиите разкриха, че е новият любим на актрисата и певица Ариана Граде, е подал молба за развод, с което слага край на 4-годишния си брак и 10-годишната си връзка с училищната си любов Лили Джей.

Актьорът вече е внесъл документите в съда в Ню Йорк, съобщават американските таблоиди и по този начин вече спокойно може да се отдаде на новата си връзка. Ариана и Итън се запознават по време на снимките на филмовата екранизация на бродуейския мюзикъл "Wicked" и именно по време на работа пламва искрата помежду им.

Близки до вече бившата съпруга на Итън разкриват, че тя е била шокирана от новината за връзката му със световноизвестната звезда. Още повече, че тя научила истината само няколко дни преди разкритието да се появи във всички медии. А в действителност тайната им афера датирала отпреди няколко месеца, докато Итън все още се проявявал като добър и загрижен съпруг и баща.

Лили преживява тежко разрива в семейството й и поради факта, че преди по-малко от година двамата със Слейтър станали родители за първи път и сега синът им ще расте с разделени родители. Самата Ариана пък била чест гост в дома им и се радвала на гостоприемството им.

Приятел на певицата разкрива, че двамата с Итън правили всичко възможно, за да не предизвикват вниманието върху себе си, още повече, че и двамата били наясно, че подобна публичност би повлияла много зле на вече бившата му съпруга.

Самата Ариана също вече има един развод зад гърба си, след като в началото на годината сложила край на брака си с Далтън Гомес, който продължи едва две години. Това обаче стана публично достояние едва съвсем наскоро.