Ариана Гранде си е направила нова татуировка с японски йероглифи на дланта на ръката, но се оказа, че е допусната правописна грешка и текстът в превод означава японско барбекю, вместо седем пръстена - названието на новия ѝ хит.

Вижте снимки на Гранде >>

Певицата, която е веганка, постна снимка на новата си татуировка в Инстаграм, но след това бързо я изтри, след като била информирана от потребители на интернет, че заради правописна грешка текстът не означава седем пръстена, а малко барбекю върху дървени въглища.

В туитове, които вече са изтрити, Ариана признава, че е забравила един йероглиф, но пояснява, че кожата на дланта на ръката лесно регенерира и татуировката може да се коригира.

Излезлият в средата на януари клип на "7 Rings" е с над 100 милиона гледания в Ютюб, а песента оглави класацията за продажби на сингли в САЩ. Следващият албум на Ариана Гранде ще излезе на 8 февруари.

С новия си сингъл "7 rings" поп звездата Ариана Гранде счупи рекорда за най-стриймвано парче за седмица в Spotify в световен мащаб (71 млн. стриймвания) и с над 14 млн. стриймвания в първите си 24 часа.

"7 rings" дебютира под #1 в британската класация UK Singles Chart и стана първата песен на изпълнител-жена с над 100 хил. излъчвания за седмица след хита на Adele от 2015 г. - "Hello".

Видеото към "7 rings" е гледано над 90 млн. пъти в YouTube само седмица след премиерата си.