Ариана Гранде си направи татуировка с... правописна грешка

Певицата изписала на дланта си "японско барбекю" вместо "седем пръстена"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в България циганите правят така.

За черен.

баси хабната мотика))))))

Я па че си татуирам Ариана на гушата! Разбира се - под Пена.

Много е неприятно да видим жена курве татуирана или мъж мутра татуиран.Това стана масова практика.

Овча работа, нещо обичайно за самозабравили се "звезди" !! След като не е проверила нещо, което ще й остане белег за цял живот и се е доверила на тату студиото !! Виждам много японски татуировки и у нас - в България, някой сигурен ли е какво са му написали ?!

В задачата се пита, кога ще си татуира и срамните устни, и ако се ги е, къде е селфитУ?!

абе, в интерес на истината, може да го отнесе, със или без татуривоки

Произнася се "Ариана Гранди"

У Руси ли ви кульега?

Коментарите са много яки, вицовете също... браво, колеги!!! :)))

Имам познат който смяташе че името на девойчето означава ариана 3 л в пласмасово шише и ходеше като хахав по магазините да я копува

Гладен веган японско барбекю сънува.

Е, момичето е певица, не е професор....

Пиши "ЕСЕ" и да бегаме

Един продукт на халтурата платил на друг продукт да направи какво - ами пак халтура. И ся кво - пак ремонт на ремонта. Отделно, публикации как направила простотия, публикации как махнала простотията, публикации как направила друга простотия и така до безкрай. Чини ми се, ще дойде време след постоянно увеличаващата се неграмотност и тъпотия ще има само емотикони в писмен вид, а в речта - само ъъъ, ааа, ууу - като при неандарталците.

поправка при египтяните

Е така де - за седем спраскани О-пръстена ще трябва японско барбекю със 7 японски наденички.

Ами, ЧАЛГА, бате! Татуират си "патица по пекински", вместо венчелистче от японска вишна. И после се чудят защо всички им се смеят.

Туй па за пръв път го чувам, та и тату имало.

Ейй, това вече ми съсипа седмицата.

Съсипаха я тази държава!

Друга мутра отива да й правят татуировка: -Брато, глей ся, искам да ми татуираш на гърба плаж, море, валнички да се плискат, лодчици, в тях рибари ловят рибки, джетове порят водата, шамандурки, на плажа хора с хавлийки, чедърчета, продавачи на царевица, мадами по монокини, дечица си играят, небе, слънце, пухкави облачета по него... -А чайки? Да има ли и чайки, така? -Ееее, брато, няма ли да стане много кичозно?

Голяма работа! Аз съм виждал татуировка " РаНбо"...

Ми кво - те си имат това, както ние си имаме чалга. И акъла им толкова и музиката е същия боклук!

И ритъмът й е един такъв - тип "дъгъдъ-дъгъдъ".

Да драскаш по себе си нещо, което съвсем не разбираш, говори за нисък интелект. То и да пишеш по себе си, не говори за интелект.

Seaseal

Една мутра отива при татуировчик и му поръчва: - Искам да ми татуираш танк на гърба! След 10 минути татуистът казва - Готов си! Мутрата се изрепчил - Как за 10 минути ше ми татуираш цел танк бе? А оня - То пък много сложно, 4 букви..... Та и тая така...

009

Изобщо не е правописна грешка, ами е пропуснала 2 символа, без които думата е напълно различна. Така става, като се ползва гугъл транслейт.

До там са тия "селбретита" - самовлюбени и тъпи. Толкова тъпи, че да не се усетят, с парите, които имат да наемат хора - по-умни от самите тях (което никак няма да е трудно), хора, които да ги съветват какво да говорят, как да се държат - за да не стават подобни резили.

Ахах, мислиш, че нямат такива хра ли? но резилите стават...

Техните известни, особено по-младите, са абсолютно същите цъ*ули като нашите, просто с много повече пари.

Кратка обява: Търся си жена на име Мария, защото не мога да си изтрия татуировката.

- Какво си ме зяпнала бе бабо? Сега е модерно да имаш татуировки. - Абе бабе, работила съм в Япония и се чудя защо си изписала "не замразявай повторно".

като анекдота за онзи, който искал да му татуират йероглифа за щастие, а те му написали "пиле по императорски".

Супер отвратително ми изглежда жена с татуировки. Не знам защо момичетата се татуират и се загрозяват. Като някакви проститутки и пандизчийки.

Щом си секс маниак помниш, че преди петнадесет години нямаше една порно звезда с татуировка. Сега няма една без. Та модата ще отмине, а татуировките или белезите от премахването им ще останат...

От простотия, братче, само от простотия е! Модата се следва без мисъл - като овце!