Арнолд Шварценегер разказа как се чувства като дядо в шоуто на Джими Кимъл и призна, че не знае пола на бебето на бременната му за втори път дъщеря Катрин.

74-годишният актьор получи поздравления от водещия за хубавата новина, че отново ще има внуче.

32-годишната Катрин и нейният съпруг Крис Прат вече имат дъщеричка Лайла Мария.

"Дребосъчето е на път и ще ви кажа едно нещо - най-лесно е да си дядо", заяви Арнолд, който носеше цветна хавайска риза, сиво сако и тъмни дънки.

Катрин Шварценегер и Крис Прат

Снимка: Getty Images

На въпроса на Кимъл защо мисли така, Терминатора отвърна: "Защото идват с Лайла у дома, играем си час-два. Качвам я на конче, играем доста с кучето. И след два часа си тръгват", разказа развеселен Арнолд.

Бившият губернатор на Калифорния сподели, че си прекарва "страхотно", когато Крис и Катрин дойдат с Лайла на гости. "Крис е фантастичен човек. Страхотен зет. Обичам дъщеря ми Катрин, тя е толкова прекрасна и съм толкова горд с нея", каза още Арнолд.

Той похвали децата си, че са великолепни и че когато дойдат при него, цялата къща светва.

Джими попита дали Катрин и Крис ще му кажат пола на бебето или се притесняват да не се изпусне някъде по темата. Арни отвърна шеговито на това, че той самият е бил с издут корем преди доста време - игра бременен мъж във филма с Дани Де Вито "Джуниър" от 1994 година.

Арни също така призна, че бившата му съпруга Мария Шрайвър също никога не е искала да знае предварително пола на четирите им деца.

"Винаги беше игра на гадаене. Мисля, че тъй като Катрин много прилича на майка си, тя вероятно също няма да иска да знае. Това е само предположение. Освен това по-добре е да ми няма доверие", усмихна  се Арнолд.

42-годишният Крис Прат има 9-годишен син Джак от бившата си съпруга Ана Фарис.

Кимъл се опита да изкопчи подробности за визията му на Зевс, която Арнолд публикува в Инстаграм преди време, но актьорът каза само, е това е най-голямата реклама, в която е участвал - на BMW. В нея си партнира със Салма Хайек.