По стар български обичай погачата за новородените бебета се прави на 40-ия ден от тяхната поява на този свят. На ритуалът се гледа като на представяне на детето пред обществото - първото голямо събиране в негова чест, тъй като според църковната традиция преди изпълнението на обреда не би трябвало да се допускат посещения както при него, така и при майка му. На събитието се канят само жени, които, подобно на орисниците в приказките, "наричат" на бебето и му пожелават различни успехи по неговия житейски път.

Месец и половина, след като даде живот на близнаци, носителката на титлата "Мис Плеймейт 2015" и бивша половинка на рапъра Криско - Ася Капчикова, спази традициите и организира тържество в чест на своите наследници. Доскоро тя пазеше в тайна пола и имената на бебетата, но днес вече и двете са ясни.

Вижте снимки >>

От снимките и кратките видеоклипове, които блондинката и нейните близки приятелки споделиха в социалната мрежа, се разбра, че бившата участничка в предаването "Фермата" е родила момчета. А двамата с партньора ѝ са се спрели на изключително интересни и необичайни имена, започващи с буквата "И", с които да ги нарекат. Синовете ѝ носят названията Ивиан и Ианик - факт, станал известен от надписа на тортата, декорирана със захарни мечета.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) на

"Целият ми свят в една шепа по 2", гласи посланието към снимка, публикувана от Капчикова в нейния Инстаграм акаунт, показваща как държи в обятията си една от рожбите си.

За специалния повод Ася носеше бяла риза с дълги ръкави и широка кройка, съчетана с черна кожена пола, чиито диплещи се пластове стигаха малко над коленете ѝ. Завършвайки визията си, тя се беше спряла на бели кецове, а за гримът ѝ се бе погрижил един от най-търсените гримьори у нас.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) на

Помещението, в което се състоя празника, бе украсено с множество бели и златисти балони в различна големина, а масата бе отрупана с най-различни сладкарски изделия.

Моделът все още ревностно пази личното пространство на своите мъници и отказва да покаже техните лица. На малкото споделени от нея кадри във виртуалното пространство, ликът им или е прикрит с помощта на емотикони във формата на сърца, или главите им са извърнати настрани.