Моделът Айлин Бобева, която беше сред участничките във втория сезон на любовното риалити "Ергенът", разказа за новата си половинка Фарид, с когото е заедно малко след като напусна състезанието за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

"Много съм щастлива, много съм влюбена", заяви развълнуваната Айлин в интервю за "Преди обед". Тя разказа, че двамата с гаджето й се запознали покрай общи приятели, но отношенията им в началото не били сериозни. Още повече, че тя вече се била записала за "Ергенът" и искала да види какво ще се случи там.

"Харесвахме се, започнахме да излизаме, но аз вече се бях записала за предаването. Реших да се пробвам, казах си, че това е една възможност. Не знаех дали ще се получи нещо сериозно там и си казах, че отивам. След излизането ми се видяхме и тогава започна нашата сериозна връзка", разказа брюнетката.

Айлин е категорична, че всичко харесва във Фарид, определяйки го като много харизматичен мъж, джентълмен, мъж, който я предизвиква, което й харесва. Тя призна, че и двамата са ревниви и макар да се опитва да не го показва, й се случва да я проявява. Моделката признава, че той й прави подаръци и изненади, но по никакъв начин не я глези, както и самата тя не проявява много претенции.

Айлин и “ергенът“ Евгени

Снимка: Стопкадър от “Преди обед“

Айлин разказа, че преди два месеца се е запознала със семейството му, което живее в Германия, като наскоро го срещнала и със собствените си родители. По думите й баща й много го харесал и след като го одобрил й казал да си го пази.

Снимки на Айлин>>>

Интересното е, че екипът на "Преди обед" изненада Айлин с появата на "ергена", чието сърце тя неуспешно се опита да спечели. Евгени седна на диванчето, тъй като малко по-късно представи дуетното си парче с певицата Виктория Георгиева. Айлин го изненада с новината, че е говорила с любимата му Валерия и двете са се разбрали да организират среща и вечеря по двойки.