Актрисата Азия Ардженто, която отрече, че е имала сексуален контакт с Джими Бенет, изпратила съобщения на приятелка, в които признава, че е била с него, твърди сайтът TMZ.

Вижте снимки на Азия и Антъни >>

Сайтът е публикувал съобщенията, както и снимка на Ардженто и Бенет в леглото. Ардженто описва контакта с тогава 17-годишния младеж като странен.

Ардженто е платила 380 000 долара на Бенет, за да откупи мълчанието му няколко месеца след като тя обвини продуцента Харви Уайнстийн в сексуални посегателства.

Смята се, че съобщенията на Ардженто са изпратени, след като "Ню Йорк Таймс" публикува историята в неделя.

В съобщенията TMZ твърди, че Ардженто е написала: "Правих секс с него, беше странно. Не знаех, че е непълнолетен до писмото за изнудване. Обществото не знае нищо. Само това, което "Ню Йорк Таймс" писа, което е едностранчиво. Разгоненото хлапе ми се се нахвърли."

Снимка: Скрийншот/TMZ

След това приятелката пита за снимката в леглото, за която TMZ твърди, че заснета от Бенет в леглото в хотелска стая в хотел Марина дел Рей през 2013 г.

Ардженто отговаря, че човек може да види гърдите ѝ, но това не означава непременно секс.

Азия твърди, че Бенет ѝ е изпращал голи снимки. Тя споделя, че не е било изнасилване, а Бенет ѝ признал, че е негова сексуална фантазия, откакто е бил на 12.

Тези разкрития идват само ден, след като Ардженто пусна официално опровержение на твърденията, че е упражнила сексуално насилие над напълнолетен. Тя разказа, че приятелят ѝ Антъни Бурдейн, който се самоуби през юни, е платил сумата от 380 000 на Бенет, защото се страхувал за кариерата си.