Годеницата на американският рапър Арън Картър, чиито брат Ник бе част от успешната група "Backstreet Boys", е на път да го направи баща. Именно това разкри музикантът в свой скорошен Инстаграм пост, в който пише, че няма търпение да се види сина си. В момента половинката му Мелани Мартин, която е родена в България, е бременна в четвъртия месец и се очаква да дари живот на бебето през ноември т.г.

Това е втория опит на двойката да създаде семейство, след като само преди два месеца знойната блондинка направи спонтанен аборт. Тогава изпълнителят обясни в своята YouTube страница, че това се е случило вследствие на силния стрес, на който е била подложена в онзи период, като също така допълни, че и двамата искат наследници, затова няма да се откажат и след време пак ще опитат.

Вижте снимки на Мелани и Арън >>

"Искам да се грижа за нея", призна той.

И ето, че сега те действително са на крачка да реализират мечтата си.

"Толкова се вълнуваме", сподели бъдещата майка в своя публикация, показваща първите снимки на плода от видеозон. "Не бих могла да имам по-добър мъж, който да е баща на детето ми. Вече виждам промяната в нас", пише още тя.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aaron Carter (@aaroncarter)

Това ще бъде второ дете за Картър, който напусна някогашната си съпруга и отрочето им, за да бъде с Мелани, пред която преди малко повече от седмица падна на колене и официално поиска ръката ѝ с впечатляващ диамантен пръстен със стойност от почти 50 хил. щатски долара. Въпреки щастието, което в момента демонстрират, доскоро отношенията им съвсем не бяха гладки. Напротив, те се изправиха пред редица проблеми, в резултат на които Мелани дори прекара една вечер в ареста.

Британският таблоид "The Sun" пише, че в края на месец март т.г. тя е нападнала Арън в техния дом, разположен в Лос Анджелис, Калифорния. Същата вечер, по сигнал на Арън, полицията я арестува за упражнено физическо насилие върху половинката ѝ, което по думите на служителите на реда е оставило видими следи по тялото му. За да бъде пусната отново на свобода, Мелани плаща гаранция, равностойна на цената на бижуто, с което по-късно рапърът ѝ предлага брак. Източник на медията издаде, че причината за скандала между двамата били нейни голи снимки, които тя изпращала на други мъже.

"Той дори не ѝ позволяваше да използва компютър", отбелязва източникът.

След публикацията Картър реши да разкаже за случилото се в Twitter.

"Съсипан съм! Тя ме нападна и започна да ме души за гърлото... Надявам се да получи помощта, от която се нуждае. Никой не заслужава да бъде жертва на домашно насилие, било то мъж или жена", написа той.

Сега обаче по всичко ясно личи, че двамата не само са успели да намерят път обратно един към друг, давайки си втори шанс, но също така са готови да направят следващата голяма крачка в съвместния си живот.