Българската актриса Галина Славова участва във видеото към парчето на певицата Ayline Artin "Heaven in Hell".

Песента и клипът към нея ще кандидатстват за наградите "Грами".

"Досега спечелихме седем награди (музикални и филмови) в Съединените Щати и в Европа и се надяваме да спечелим още. Клипът разказва история за любов и раздяла и както винаги, накрая любовта винаги побеждава. От всичките 13 песни в албума на певицата Аyline Аrtin, тази ще кандидатства за "Грами". Видеото е и къс филм. Ние вече спечелихме Hollywood Gold Festival за най-добър късометражен филм",

съобщи специално за БТА и рубриката БГ Свят Галина Славова.

Тя разказа още, че албумът ще прерасне в кинолента и ще играе поддържаща роля в нея.

Галина Славова е родена в София. Постига ранен успех в живота като спортист от световна класа в джудото. Получава черен кола още на 13-годишна възраст. Между 1987 и 1997 е четирикратен национален шампион на България и четирикратен сребърен медалист от международни състезания. 

Снимка: БТА

Галина става и национален бронзов медалист по карате, шампион на София в бягане на 400 метра. Записва и успешна кариера като състезател по хандбал. Премества се в Пуерто Рико през 2004 г. Три години по-късно заминава за Маями, Флорида, където започва да участва в телевизионни сериали и други латиноамерикански програми на малкия екран.

През 2013 г. се мести в Лос Анджелис, Калифорния, където играе на голямата сцена, снима се и в множество реклами. Утвърждава се и като успешен фитнес модел. Занимава се със смесени бойни изкуства. Говори английски, руски, испански, хърватски, македонски и сръбски. Участва като доброволец в приюти за жертви на домашно насилие в Лос Анджелис и преподава самозащита.