Бившият топмодел Елина Кешишева и актьорът Владимир Карамазов жънат световни успехи в амплоато си на фотографи, видя dir.bg. Голямата любов на Камен Воденичаров снима новата "от котюр" колекция на Кристиан Диор, а два кадъра на звездата на Народния театър попаднаха в престижното издание "Вог".

"Хубаво е VOGUE да ти публикуват кадър! Че и два!!", похвали се в социалните мрежи Владо Карамазов и показа снимките, впечатлили елитното списание.

Актьорът все по-често застава зад обектива, а кадрите му биват високо оценени както от любители на фотографията, така и от най-големите специализирани сайтове и издания.

В последните месеци той обикаля България и запечатва в уникални кадри красотите, природата и хората й. 

 

Камен Воденичаров пък се зарадва на поредния голям успех на незабравимата си муза Елина: "Елина Кешишева представи своите фотографии за новата колекция на Кристиан Диор-haute couture - висша мода - пролет -лято 2021.Те са включени в кампанията на популярната марка. Родните медии съобщиха за седмицата в Париж, но пропуснаха да отразят, че в това събитие на световната мода има българско участие! Ако не се препечатва един от друг и предимно от ТАСС, а се чете повече, би могло да се забележи, че в официалното събщение на Диор има и следното изречение: One of our favorite accessories is a jeweled headband resembling a crown that"s worn in a majority of the accompanying Christian Dior Haute Couture SS21 lookbook photographs, shot by Bulgarian photographer Elina Kechicheva... Ако не е джипката на Бойко или пръста на Валерката вас, мили колеги, другите неща в живота и по света не ви вълнуват особено... За нас, хората с мисъл и чувство, обаче има значение! Скъпа, Елина, цялата концепция с Таро картите е впечатляваща, краткия филм на Матео Гароне е страхотен, а твоите фотоси са магически и вълнуващи! Гордеем се с теб!", написа във Фейсбук Камен Воденичаров.