Супермоделът и бивша приятелка на холивудската звезда Леонардо ди Каприо Бар Рафаели изрази възторга си от външността на принц Уилям, който е на посещение в родината ѝ Израел, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Вижте снимки на Бар Рафаели

Израелската красавица е била представена на принца на градинско парти, организирано от посланика на Израел във Великобритания Марк Реджев.

След срещата си с херцога на Кембридж Бар Рафаели е споделила: "Той е изключително чаровен. Мисля, че и двамата с брат му изглеждат добре, но Уилям е най-добре изглеждащият принц в света".

Принц Уилям се е срещнал и с представители на технологични компании и се е запознал с най-новите им разработки.

От компания "Оркам" например са демонстрирали пред херцога на Кембридж джаджа, която се прикрепва към очила и дава възможност на незрящи и частично незрящи да регистрират думи и предмети. "Невероятно изобретение. Сигурен съм, че ще помогне на много хора. Брилянтна технология", е коментирал принц Уилям.

Херцогът на Кембридж се е срещнал и с представители на компания, която разработва интерактивни игри за деца.

Коментирайки разработките ѝ, принц Уилям е споделил: "Джордж си сигурност ще хареса нещо подобно. Децата са по-добри от мен с технологиите от мен, в това отношение съм безполезен. На тях обаче определено ще им допадне".