Във вечерта, посветена на живота на най-противоречивия президент на Америка, най-търсеният модел в модната индустрия открадна светлината на прожекторите.

Тъй като Доналд Тръмп очаквано не се появи, за да изгледа филма посветен на него, чиято премиера се състоя снощи на 77-ия годишен филмов фестивал в Кан, Бела Хадид беше сред първите гости на официалната прожекция на The Apprentice.

Предстоящият филм показва Себастиан Стан в ролята на Тръмп по време на процъфтяващите ранни години от неговата бизнес кариера, особено работните му отношения с противоречивия адвокат Рой Кон, който почина през 1986 г.

Пристигайки на червения килим, Бела се оказа най-голямата тема на вечерта, като избра да се появи в прозрачна вечерна рокля на Saint Laurent, която изцяло извади на показ пред фотографите разголените й гърди.

Да се появи в подобна визия не е прецедент за Бела, която видимо няма притеснения да се появява така на светски събития.

Бела Хадид

Снимка: Getty images

Тя обаче съвсем не беше единственият супермодел, който мина по червения килим. В доста по-обрани тоалети се появиха Коко Роша, Кандис Суанепол и Уини Харлоу, които с охота позираха пред очакващите ги фотографи.

За радост на сънародниците ни, българката Мария Бакалова също мина по червения килим снощи, тъй като тя е част от каста на на филма The Apprentice, където влиза в ролята на покойната съпруга на Доналд Тръмп - Ивана.

Коко Роша

Снимка: Getty images

Кандис Суинепол

Снимка: Getty images

Уини Харлоу

Снимка: Getty images